8 Ağustos 2010 Pazar

Alix Avien oje 182

Scroll down for English :)

Sıkıldınız mı Alix Avien'den? :) Işıltılı koyu renkler için favori markam olduğu için baya bi koleksiyon yaptım. Bu da altın ışıltıları olan bronz bir renk. Oldukça koyu ancak kesinlikle siyah gibi görünmüyor. Bunu sürdüğüm gün Sevil'de oje bakıyordum, satış görevlisi çok beğendi :)

Koyu koyu hep sonbahar için önerilen renkler tanıttım şimdiye kadar, bir tane daha var yazacağım ondan sonra yaz için uygun canlı ve pastel renkler tanıtacağım. Şu an bu sezonun favori rengi coral yani mercan rengi bir oje var tırnaklarımda. Beklemede kalın :)








Are you sick of Alix Avien yet? :) It's my favourite brand for shimmery dark colors, I have quite a collection. This one is a dark vampy bronze with gold shimmer. It's dark but doesn't look like black. A sales assistant complimented it, even :)
I keep posting dark colors, which are suggested colors for fall. I have one more dark polish to write about, then I will move on to brigt and pastel colors suitable for summer. Right now I'm wearing the most popular color of this season: coral. Stay tuned :)

8 yorum:

  1. Walla tam sonbahar rengiymis, alinasi.

    YanıtlaSil
  2. Bulabilirsen kesinlikle tavsiye ederim :)

    YanıtlaSil
  3. bunu on kere gorup on kere es gectim, ve su an cok pismanim =)

    YanıtlaSil
  4. Cok guzelmis rengi.. vintagelardan =)

    YanıtlaSil
  5. Bence fall/winter tarzı renklerden bu...Ancak kahverengi ya o nedenle ben çok sevmiyorum. Ama simli ya çıkarması çok zor olmuyor mu?
    Bu arada senin ten rengine çok uymuş bu renk. Kontrast bakımından ;)

    YanıtlaSil
  6. Trincess, Zuzu beğendiğinize sevindim :)

    Lidya çıkarması hiç sorun olmuyor. Simleri büyük parçacıklar olmadığı için simsiz bir oje kadar kolay çıkıyor. 20lerinde olup da kahverengi seven bi ben varımdır heralde :) Yorum bıraktığın için teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  7. yo ben de severim kahverengiyi =) sonbaharda ozellikle iyi bir kahverengi cok guzel gider =)

    YanıtlaSil
  8. renge bayıldım :) bana da beklerim laldillerinsesi.blogspot.com

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...