5 Ağustos 2010 Perşembe

Alix Avien 187

Scroll down for English :)

Bu ojeyi ilk Emeraldsparkled'ın blogunda gördüm, ve gözlerime inanamadım. Bir Türk markası hem mavi oje yapacak, hem de simli olacak :) Simli ojelere bayılıyorum, dolayısıyla bu rengi almam şart olmuştu. Sürümü gayet iyi. Ben ojeleri hep 3 kat sürüyorum. Bu oje de 3 katta tam istediğim opaklığa ulaştı. Alix Avien'in renk skalasındann memnunum. Kalitesi de gayet iyi. Tavsiye ederim. Bunun orman yeşili versiyonunun çıkmasını istiyorum ama.



















I saw this nail polish in Emeraldsparkled's blog a long time ago, and couldn't believe my eyes. A Turkish brand made a blue nail polish, and it has glitter?? I adore glitter nail polish, so I had to have this one. A good dupe for this would be Essie Starry Starry Night, but that might have been discontinued.

7 yorum:

  1. yeşil olarak she 521 çok iyidir bence.. ama simli değil, ışıltılı gibi

    YanıtlaSil
  2. Zuzu, simlerin mavi suda gömülü gibi görünmesi çok müthiş dimi :)

    Nemo Latte, She 521 bende var :) Ama orman yeşili dediğim renkte değil pek, daha sarımsı bir renk. O yüzden ben içine biraz mavi katıp kendi istediğim rengi yaptım.

    YanıtlaSil
  3. Ooo ben de alırım bunu yaa gözümden nası kaçmış ! :) Alix avien ojelerini ben çok sevmeye başladım,süper farklı renkleri oluyor valla :))

    YanıtlaSil
  4. Evet, Alix Avien süper :) Bi süre sırf Alix Avien tanıtacağım.

    YanıtlaSil
  5. Sanırsam Alix Avien sessiz ve sakin bir şekilde geliştirdi kendini. Bu kadar yoktu yazın sanki bu ojeler yav :D

    YanıtlaSil
  6. Evet ya, çok uğradığım parfümerinde gözüme çarpmasa hiç bilmiycektim böyle güzel renkler olduğunu :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...