18 Ağustos 2010 Çarşamba

Claire's Oje 44 numara ve OPI Over the Taupe karşılaştırması

Scroll down for English :)

Chanel'in Particuliere isimli ojesini bilmeyen yoktur: geçtiğimiz aylarda çıkan tozlu grimsi kahverengi renk. Her zaman olduğu gibi Chanelinki çıktıktan sonra bütün markalarda benzer tonlar çıktı. OPI'ın Over the Taupe ojesi de bunlardan biri. Yurtdışından yaptığım tek oje alışverişinde aldığım renk bu olmuştu. Çünkü o gri-kahverengi(taupe) renge ba-yı-lı-yo-rum. En çok sürdüğüm oje budur herhalde!

Bu karşılaştırma da geçenlerde Claire'se gittiğim zaman görüp dayanamadığım 44 numara ile benzerliğini gösteriyor. Bu arada... Claire's oje şişeleri Sevilla oje şişelerinin tıpkısının aynısı. Bahse girerim aynı fabrikada üretiliyor, hatta bence büyük ihtimalle bu renk Sevilla'nın çıkardığı kahve-gri rengin de aynısıdır. O ojeyi de denemeden kesin birşey söyleyemem, ancakdeneme fırsatı bulunca yeni post kesinlikle yapacağım :) Şimdiki karşılaştırma OPI ve Claire's arasında olsun.
EKLEME: Oje Delisi Sevilla ile karşılaştırmayı yapmış, buyrun!



Aşağıdaki iki resim ojenin tek kat sürülmüş halini gösteriyor. İşaret parmağımdan küçük parmağıma doğru: Claire's, OPI, Claire's, OPI





Claire's, OPI, Claire's. Gördüğünüz gibi Claire's ojenin opaklığı kat kat daha iyi. Over the Taupe'ı sürerken üç kat anca yetiyor, ancak Claire's ojesi iki katta tamamen opaklaştı. Süper!






Claire's, OPI, Claire's, OPI diye gidiyor bunda da. Tırnaklarımda fotoğraf makinesinin yansımasını görebilirsiniz :) Çok parlak ve kaliteli ojeler ikisi de. Fark olarak Claire's ojenin rengi daha grimsi, ve biraz daha açık bir renk. Benim için ikisini de almayı haklı çıkaracak kadar fark yok renkler arasında. Ama alma şansım olsaydı kesinlikle Claire's ojeyi alırdım :)


This is a comparison post of the Claire's number 44 nail polish that I recently got. I love taupe on my nails, this is why I got the OPI Over the Taupe in my first online nail polish shopping ever. It's such a pretty color :) When I saw the Claire's one, I had to have it, so there you go: a comparison. Claire's one is lighter and more gray than brown. The two colors are not different enough for me to justify buying both. I pick Claire's one, though, because as you can see in the pictures, one coat of it is much more opaque than OPI's one.

4 yorum:

  1. Bence ikisi de cok farkli :P Claire's daha guzel duruyor ama.

    YanıtlaSil
  2. Bi bakalım, yeterince ojem olduktan sonra belki bu da bana çok farklı gelir :P Mavi ve yeşiller için bunu diyemem ama! :) Bütün mavi ve yeşiller benim olsun istiyorum..

    YanıtlaSil
  3. canım ben claire's ile sevillayı dün karşılaştırmıştım.
    tıpatıp aynı :)
    pişti olucaktık desene :))

    YanıtlaSil
  4. Aaa hemen ekledim bloguna bir link :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...