17 Ağustos 2010 Salı

Flormar Nail Art ile Fransız Manikürü

Scroll down for English :)

Flormar'ın yeni koleksiyonuyla çıkardığı ince uçlu nail art ojelerini hepiniz görmüşsünüzdür. Beyaz olanı ile Fransız manikürü yapmaya karar verdim. Bu benim ilk Fransız manikürüm, o yüzden şekil olarak tam tutturamamış olabilirim, ilk oluşuna verin :)

Kullandığım ojeler: Flormar Nail Art beyaz renk, Alix Avien 118. 118 şeffaf, çok hafif pembeye kaçan bir Fransız manikürü rengi. Ten rengime pek uydu mu bilmiyorum ama Fransız için gayet uygun bir renk.

Flormar'ın ojesi ise Fransız manikürü yapmayı denememi sağlayan tek şey oldu :) Kullanımı inanılmaz kolay, çok kısa sürede istediğiniz kalınlıkta çizgi çizebiliyorsunuz. Ben tırnaklarım uzun olduğundan kalın yaptım, ama daha incesi de çok rahat yapılabiliyor.











This is a French manicure I did with a white nail art nail polish. It has a thin brush that makes the stripes really really easy to draw. Excuse my sloppy application, this was my first French manicure ever :)

5 yorum:

  1. eline saglik =))) uclari gayet duzgun olmus sekil olarak, tek soyleyebilecegim sanki biraz kabarik durmus acaba iki kat mi surdun yoksa nail art ojenin yapisi mi kalin?

    YanıtlaSil
  2. Bence gayet de güzel olmuş. Birkaç kez yaptıktan sonra mükemmel şekilde yapacaksındır eminim.

    YanıtlaSil
  3. Deniz, beyaz nail artin yapisi kalin, art falan yapamiyosun :)) Basaak kusura bakma
    Lafa daldim hihi:)) manikurun cok duzgun olmus ben de pek beceremem ama bunu cok sevdiim :) ellerine saglikk

    YanıtlaSil
  4. Düzgün olmuş ama biraz kabarık gibi sanırım oda ojenin yapısından ama hos olmus

    YanıtlaSil
  5. Emy doğru diyor biraz kalın bi yapısı var ojenin. Çok opak olmasının getirdiği bi dezavantaj sanırım. Benim ilk kez kullanıyor olmamla da alakalı olabilir, biraz fazla geldi fırçaya oje. Yani iki kat sürmedim ama biraz daha kalınlaştırayım derken damla damla boya eklendi üstüne. Üşenmezsem inceltici alacağım bi ara, onlarca ojem var ihtiyacı olan :/

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...