2 Ağustos 2010 Pazartesi

Flormar Nail Therapy Ridge Filler

Scroll down for English :)

Bu yazıda size Flormar'ın tırnak yüzeyindeki çizgi çizgi görünen girinti çıkıntıları minimize etmek için kullanılan, İngilizcede ridge filler diye geçen ürününü tanıtacağım. Bu tarz ürünler oje sürmeden önce, tırnak yüzeyini homojenleştirmek, düzgünleştirmek için astar olarak kullanılıyor. Aynı zamanda ojenin tırnağı lekelemesini de engelliyor. Hani bazen ojeyi ne kadar silmeye çalışırsak çalışalım izi kalır ya? İşte onu engelliyor.




Bu ürünü son 3-4 manikürümde kullandım. Tırnaklarımda hiçbir lekelenme ya da sararma olmadı. Resimlerde de görebilirsiniz. Tırnaklarımın yüzeyi biraz hasarlı şu an, çok simli bir oje sürdükten sonra sileceğim diye biraz zarar verdim malesef. Ama çok da problem değil :) Resimler Nail Therapy Ridge Filler'ın görevini yerine getirip getirmediğini gayet iyi gösteriyor.










Bana kalırsa bu ürün vadettiği şeyi yapıyor. Üzerine simsiz, creme yapıdaki ojeler sürdüğünüz zaman tırnağın yüzeyindeki o çizgileri hiç göremiyorsunuz gerçekten. Tırnaktaki her çizgiyi kusuru gösteren mat ojeler için de bu geçerli. Özellikle ojeyi tek kat sürenler için uygun.

This is a ridge filler by the Turkish brand Flormar. As you can see in the pictures, it does the job fairly well, and it can be used as a base coat to prevent staining of the nails.

6 yorum:

  1. simli ojeleri çıkarmakla ilgili şöyle bir şey var:

    http://www.pinksith.com/2010/03/glitter-nail-polish-removal-made-simple.html

    bir de ben merak ettim o flormar'ın ojesinin bir fotoğrafı falan yok mu?

    YanıtlaSil
  2. Teşekkürler, biliyorum bu yöntemi aslında ama çok malzeme harcandığından içim elvermiyor :)
    Simli ojeyi mi merak etmiştin? O Flormar değil de Alix Avien'indi. Blogda yazacağım :) Ama ondan önce tanıtmak istediğim başka ojeler de var fotoğrafı hazır olan.

    YanıtlaSil
  3. yok ben o ridge filleri merak etmiştim ki fotoyu koymuşsun

    YanıtlaSil
  4. Hah evet unutmuştum dün gece koydum :)

    YanıtlaSil
  5. Çok faydalı bir şeymiş. Daha önce görmedim ama hemen bakacağım.

    YanıtlaSil
  6. İhtiyaç varsa güzel bir ürün evet :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...