13 Ağustos 2010 Cuma

Flormar neon oje N002

Scroll down for English :)

Bu Flormar'ın Neon serisiyle çıkardığı mavi renkli oje. Mavi ve yeşil benim en sevdiğim renker olduğundan bu serinin mavi ve yeşil renklerini aldım. Bundan sonra da onu tanıtacağım.

Bu ojeyi sürerken bir önceki postta anlattığım beyaz oje tekniğini kullandım. Yani bir kat beyaz ojenin üzerine mavi ojeyi sürdüm. Beyaz ojeyi base coat yani baz olarak kullanabilirsiniz, ekstradan şeffaf baz ojesi sürmeye gerek duymadım ben. Ama çabuk kuruyan bir son kat cila kesinlikle atın, çünkü 1 kat beyaz+2 kat mavi sürüldüğünden geç kuruma ihtimali muhtemel. Ben şu an Golden Rose Quick Dry kullanıyorum.



Bu da altına sürdüğüm beyaz renk:







This is a blue nail polish Flormar came out with in their Neon series. Blue and green are my favourite colors, so these are what I got from the collection. Next up is the green one from the series.

I used the one coat of white polish trick to make the sheer neon color stand out more. I didn't use a seperate base coat other than the white. But a quick drying clear top coat is absolutely necessary, since 1 coat of white+2 coats of blue will take a long time to dry on their own.

3 yorum:

  1. hihiih bendedee var çooook seviyorum:)
    Sayende altına beyaz sürme tekniğini öğrendim, hiç akıl edememiştimmm :))) thankk youuuu :)

    YanıtlaSil
  2. Evet altına beyaz sürmek çok güzel oluyor. Öyle olunca tırnak çizgin filan da görünmüyor hiç :) Çok yakışmış güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  3. Emy, Lidya çok teşekkürler yorumlarınız için :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...