11 Ağustos 2010 Çarşamba

Flormar oje M117

Scroll down for English :)

Bugün daha önce de bahsettiğim coral tonlarında yani mercan rengi bir oje tanıtacağım. Bu Flormar'ın Supermatte serisinden, ama aslında "matte" olmakla hiçbir alakası olmayan, "creme" yapısında yani simsiz olan bir oje. Bu ojeyi neden neon serisiyle çıkarmadılar bilmiyorum, inanılmaz parlak ve dikkat çekici bir renk. Kalitesi çok iyi, iki katta opak oluyor. Rengi övmeye gerek duymuyorum, insanın baktıkça bakası geliyor, içi açılıyor :) Ancak bir türlü rengini doğru bir şekilde gösteren fotoğraf çekemedim. İlk fotoğrafta en iyi anlaşılıyor, ama tırnaktaki fotoğraflarına pek güvenmeyin, gerçek hayatta çok çok daha güzel görünüyor. Deneyip görmenizi kesinlikle tavsiye ederim.
Bu arada: bir süre elimdeki yazlık ojeleri tanıtacağım. Sonra sonbahar-kış için uygun koyu renkleri tanıtmaya devam edeceğim.





Mercan rengini mavi ile kombinlemeyi çok seviyorum.




Bu da mercan rengi çılgınlığı dahilinde severek kullandığım başka ürünler :)



Maybelline Coral Tonic ruj
Maybelline Mango Diamonds ruj
Bobbi Brown Calypso Coral krem allık&ruj



This is a coral polish that I talked about in the previous post. It's from Flormar's Supermatte series, only it's not matte, just creme. I don't know why they didn't release this one with the neon collection, it's very very bright and attention getting. The quality is very nice, it's opaque in two coats. I'm not going to wax poetic about the color, it's so beautiful you just want to keep looking at it :) The nail pictures aren't accurate color wise, but the first picture depicts the color very well. I love combining coral with blue, as you can see in the second picture. The last picture shows other coral items I love :)

3 yorum:

  1. Süpppeerrrr! Flormarın bu matte serisindeki aslında "matte" olmayan ojeleri çok seviyorum!
    Mutlaka M109u dene!

    YanıtlaSil
  2. of of of =)
    listem gittikce kabariyor =(

    YanıtlaSil
  3. Emy, bakarım belki, genelde pembe tonları çok ilgimi çekmez ama ojelerin kalitesini çok beğendim :)

    Trincess, oh oh ne güzel :) En azından bunlar ucuz ve kolay bulunabiliyor

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...