31 Ekim 2010 Pazar

Booty Holografik Oje

Scroll down for English :)

Bi önceki yazıda toplu göstermiştim renkleri, bu sefer de bir tanesini tanıtacağım. Yalnız bunun üzerinde numarası falan yazmıyor, bilen varsa söylesin.

Rengi açık kahverengi-şeftali arası ilginç bir renk. Sanırım holografik efektin en çok belli olduğu renk buydu. Normalde kullanmayacağım, ilgimi çekmeyen bir renk ama holografikliği müthiş olduğundan sürdüm. Tabi sürdüğümden beri doğru dürüst güneş çıkmaması büyük şanssızlık oldu. Canım hemen silmek istedi, ta ki bu sabaha kadar! Tatil matil dinlemeden okula çalışmaya geldim ve hava soğuk da olsa güneşli. Ben de fotoğraf çektim bol bol.

Direk ışık olmayan günlerde sürmemeye karar verdim bu rengi. Üç kat sürdüm ve ojenin miktarında gözle görülür bi azalma oldu, hiç başıma gelmeyen bişi. Bu kadar az bulunan bi oje türünü güneşli havada süriyim bari de değsin.

Direk ışık almazken:


Güneş ışığı ile:



Şişede durduğundan daha açık bir renge dönüşüyor tırnakta.



Dolmuş koltuğunda fotoğraf :P




This is probably the most holographic of the eight Booty colors I introduced in the previous post. The color is a light brown-peach, weird color. I don't really find it interesting in shade, I almost wanted to take it off! I'm not going to use this color in overcast days, holographic nail polish is hard to find and I want to make the most of it. Today is a sunny day though, so I took lots of pictures :)

4 yorum:

  1. harikaymış bunlar ya, nfu oh holografiklerine baktım az önce. onlar gibiler nerdeyse.

    YanıtlaSil
  2. Yok ya onlar kadar iyi değiller :) Onlar kapalı havada da holografik. Bu resimlerin hepsini direk güneş ışığında çektim.

    YanıtlaSil
  3. Canım bu ojeleri nerden alıyorsun nettenmi yoksa orda dükkan falan varmı ?

    YanıtlaSil
  4. Bunu bana Tırnaklar Fora blogundan Dilek hediye almıştı İstanbul'dan, nereden aldığını öğrenmek istiyorsan ona sorabilirsin. Ama çok yoktu sanırım o aldığında da..

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...