4 Kasım 2010 Perşembe

OPI Jade is the New Black

Scroll down for English :)

Bunu da My Private Jet ve Plugged in Plum ile aynı gün aldım. İstek listemde en uzun süredir bekleyen renklerden biriydi bu, aldım rahatladım. Beklediğim kadar da güzelmiş. Bu manikür için iki renk kullandım. Biri Jade is the New Black, diğeri de Claire's fuşya simli ojesi. Bunu da Londra'da almıştım.

Ben böyle bir tırnağa sim vurgusu yapmayı çok seviyorum. Nail art yapsam da bu şekilde yapmam muthemel. Viva la nails sample pack bi stoklansın, onlarla yapmayı planladığım çok şey var. Burda şu Feryal Butik'te satılan minik nail art kavanozlarından bulsam o da süper olurdu tabi. Konad da süper olurdu.. Her gün yeni bişeye heves ediyorum, bari sık manikür yenilesem de bi gelişme olsa :P Ojeyi bi sürdüm mü 5-6 gün silmiyorum.

Tabi bi yandan yan taraftaki istek listemden bazı şeyleri almak için eylemlerim devam ediyor. Gittigidiyor'daki Rio55 çok yardımcı oldu bana bu konuda, iki tane China Glaze ojenin gelmesini bekliyorum şu an. Bir tane daha alacağım ama ne alacağıma karar veremedim. Aldığım gibi sürerim yeni ojelerimi, süpriz olsun :)








I got this on the same day as my other OPI's. This is the color I had on my wishlist for the longest time, finally I had a chance to get it. It's as good as I imagined it to be. The fuchsia glitter on my ring fingernail is from Claire's.

I love doing accent gliter nails like this. If I ever get around to doing nail art, it's possible that it would be only on one nail. I want to get a sample pack from Viva La Nails, but it's out of stock. If I could only find those tiny nail art jars other Turkish bloggers get from a specific store.. It would be nice if I could get a Konad as well. But then again, I don't change my manicures nearly enough for any of these lemmings to matter :P Once I paint my nails I don't remove them for 5-6 days.

1 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...