28 Kasım 2010 Pazar

Alix Avien 238 + Inglot flaky 203

Scroll down for English! :)

Sayın seyirciler. Nefesinizi tutun. Türk bir markadan asla beklemeyeceğiniz bir renk ile karşınızdayım. Marka ise Alix Avien. Bu beni hiç şaşırtmadı, zira Alix Avien ennnnnn fashion-forward, en cesur, en ilginç renkleri çıkaran marka.

Renk çok koyu, ışıltılı bir orman yeşili. Çok ayıp ediyorum bu ojeye şu an, çünkü şişe fotoğrafları iğrenç, simsiyah çıktı. Tırnakta sadece flaşla fotoğraf çekme şansım oldu. Ama sizi temin ederim muhteşem bir renk bu. Arayın, bulun, alın. Ben iki tane aldım. Ankara'da Kızılay'daki kozmetikçilerde satılıyor, zor bulunan bir renk değil.





Flaşla yakın çekim



Ve üzerine 203 sürülmüş hali











This is the most gorgeous nail polish I've ever seen from a Turkish brand. It's Alix Avien of course, they always make such fashion forward, interesting and bold colors. I would describe this color as a very dark, shimmery forest green. I've been a bad girl and used my flaky Inglot polish 203 over it without taking a picture of this beauty on its own on natural sunlight, so for now there'll only be pictures will artificial lighting.

9 yorum:

  1. bu komboyu ben claires yesil ojeyle yapmıstım ve bayılmıstım. benzer bir sonuç olmus.. sarıdan yesile, yesilden maviye, maviden menekse rengine kadar degisti renkler, cok manyaktı. o yesil ojeyi de hala bulup alamadım.

    YanıtlaSil
  2. bi de bu oje china glaze emeral fitzgerald ya da emeral sparkled gibi görünüyor bence. gördüğüm fotoğraflara dayanarak bu yorumu yapıyorum, yanlış da olabilir =)

    YanıtlaSil
  3. Emerald fitzgerald bundan daha mavi, emerald sparkle da daha simli gibi. Jolly Holly'ye çok benziyo ama. Aldım Emerald Sparkle'ı, salı günü gelicek :)

    YanıtlaSil
  4. bende almıştım bu ojeyi ve çok beğenmiştim

    YanıtlaSil
  5. bendede var bu cok guzel yaaa flakeyli daha guzel olmus konadlada guzel bu :)

    YanıtlaSil
  6. yılbaşı gecesi için ekru, haki bej ve dore ile güzel bi kombin olabilir.

    YanıtlaSil
  7. Teşekkür ederim herkese :)
    Seda, ben şahsen daha soğuk tonlu renklerle kombine ederdim :)

    YanıtlaSil
  8. Ben pek yeşil oje kullanmam ,hatta ilk kez geçenlerde She'nin yeşilini aldım tonunu çok beğendiğim için :) Ama bunun tonu da harikaymış !Ojede koyu renkleri sevdiğim için bu yeşilin koyu olması çok iyi olmuş .Valla Alix Avien'den kafamda biriken renkler oldu,hepsini de toplayacam yakın zamanda :D

    YanıtlaSil
  9. Junkhead yeşil en sevdiğim oje rengi benim :D

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...