8 Kasım 2010 Pazartesi

Barry M NP 150 oje

Scroll down for English! :)

Barry M İngiliz drugstore'larda satılan, bizdeki Maybelline ayarında bir kozmetik markası. Uygun fiyatları ve iyi ürün yelpazesi var. Ojeleri de çok güzel. Bu aralarında en beğendiğim renk. Çok orjinal bişi değil ama kalitesi çok iyi. 3 katta tamamen opak ve ışıl ışıl oluyor. Geçenlerde canım sim görmek istedi ve bunu sürdüm. Yanlız normalde kullandığım Golden Rose Quick Dry buna pek yaramadı. Çabuk kurudu orası tamam ama simli ojelerin yüzeyini dümdüz ve parlak yapabilcek bi cila değil Golden Rose. Öneriniz varsa denemeye açığım, Golden Rose Quick Dry'ı bitirmek üzereyim. Bunu temizlemek için ise her parmağım için ayrı pamuk kestim, asetonladım, tırnağın üstüne koydum ve alüminyum folyo ile sardım. Birkaç dakika içinde fıyp diye kayıverdi bütün oje pamukla beraber :)








Barry M is an English drugstore brand, which has a large array of products and color selection. I really like their nail polish because it's very affordable. This one has been my savior last week when I was craving some glitter. The quality is great, opaque in 3 coats. It dries gritty, as with all glitter polishes, so you need a thick top coat to even out the surface and make it really shine. To remove this I cut out cotton for each fingernail, soaked them in remover, placed them on top of my nails and covered the whole thing with aluminum foil. This makes removal of glitters very easy :)

8 yorum:

  1. barry m red glitter di mi bu? cok guzel =) ben de iki tane barry m oje bekliyorum arkadasim gonderecekti, bakalim =)
    daha iyi bir cila istiyorsan sally hansen insta-dri oneririm =)

    YanıtlaSil
  2. ayyyy cok guzel yaa =)

    ben barry m siparisi vericem buna karar verdim. cok pahali olmuyo. ama istedigim urunlerin stoklari yok. bekliyorum.

    YanıtlaSil
  3. Beğendiğinize sevindim kızlar çünkü bundan sonraki 2 post da bu manikürün devamı olcak :)

    Deniz, heralde onu alcam ben de gelecek ay, yine ucuz yerli marka bulayım istiyorum ama yedekte kalın yapılı heavy duty bişeyler olmadan zor oluyor. Adı da red glitter diye şişede hiç yazmıyo, ekliyim bari posta.

    Nemo Latte Rio55'ten mi alacaksın? Kredi kartı dertlerini hallettin mi :)

    YanıtlaSil
  4. benim sadece bir bankamatik kartim vardi, onunla siparis verilemio saniyordum ama verilebiliomus =) olmadi bi arkadasimdan odunc alirim vs.
    riodan degil direkt sitelerinden alirim ya. zaten ojelerin tanesi 3 euro, cok pahali bulmadigimdan cesaret ettim =) mail yolladim simdi barry m'ye ama donerler mi bilmiyorum tabi. tavsiyen var mı bu markadan?

    YanıtlaSil
  5. Arkadaşıma Mint Green'i almıştım ama su gibiydi. Diğerlerini bilemiyorum, bende hep benzer renkler olduğundan çok ilgimi çekmemişti bunun dışındakiler. Bi de en kalabalık yerdeki mağazadan aldım, çok renk yoktu orda. Siteden baktım şimdi, Green Glitter, Blue Glitter, Iridescent Glitter ve Silver Sea beğendim.

    YanıtlaSil
  6. I have this one; it always makes me think of the Wizard of Oz!

    YanıtlaSil
  7. Thanks for stopping by Goose Girl! :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...