14 Kasım 2010 Pazar

Barry M Red Glitter + Inglot 202 Flaky

Scroll down for English! :)

Oje sürmeyi ne kadar sevsem de, her gün ayrı manikür yapacak enerjiyi kendimde bulamıyorum. Hele son iki hafta çok stresli zamanlardı benim için. Dertli ve hasta bünyeme bayram tatili çok iyi geliyor <3 Neyse, bu kırmızı simli manikürden sıkılınca üzerine Inglot 202 numaralı pullu ojeyi sürdüm. Ateş yanıyomuş gibi görünüyor bence. Bi ton da resim çektim. Barry M red glitter gibi kırmızı simli oje isterseniz Golden Rose Nail Art kırmızı simli ojeyi başka bir ojenin fırçasıyla sürebilirsiniz, o serideki simlileri çok beğeniyorum.

Edit: Inglot Flaky ojeleri kullanarak Oje Delisi ve Nemo Latte ile pişti olmuşuz :))





Pulların yanardönerliği, uu beybi!



Bundan da sıkılıp üstüne Sevilla matlaştırıcısını sürdüm ama çok da bi fark yaratmadı. Arkadaki erkek arkadaşımın eli :)


As much as I like nail polish, I don't have the energy in me to make new manicures every day. Sometimes I get bored of the color and use layering polishes on top. This time I used Inglot number 202 flakies on top of Barry M Red Glitter. It looks like my nails are on fire!

8 yorum:

  1. ya ilginç olmuş. açıkçası başlığı okuma listesinde görünce kötü olur diye düşünmüştüm =) beğendim. golden rose nail art ojelerini hic almadım daha ben yav. alıcam ama bi ara.

    YanıtlaSil
  2. tam olmasada pişti olduk sanırım. ama post hazırlandığı için, geri çekmeyeceğim :))) görünce yanlış anlama diye yazıyorum :))
    Güzel olmuş ;)

    YanıtlaSil
  3. Nemo Latte nail artlar cidden çok iyi ya kesin al.

    Oje Delisi dert etmem öyle şeyleri ben :) Ama söylediğin için teşekkür ederim yine de canım.

    Deniz teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil
  4. sözleşsek bu kadar olur :))) nemoda 202 sürmüş dün :))) cok hosuma gitti ama :))
    seninki ateş gibi farklı :)

    YanıtlaSil
  5. Güzel tesadüf olmuş cidden :)

    YanıtlaSil
  6. bunu görmem iyi oldu ama kırmızının üzerinde ateş gibi duruyor. öğrenmiş oldum. nedense siyahta daha güzel durur gibi geliyor hep (:

    YanıtlaSil
  7. Siyahta çok güzel duruyolar ama siyah oje sürmeyi pek sevmiyorum. Çok siyah giyiniyorum bi de siyah oje sürsem biraz fazla gotik olur :)

    Linklerinizi ekledim posta pişti olduk diye :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...