3 Kasım 2010 Çarşamba

OPI Plugged in Plum

Scroll down for English :)

Bu normalde almayacağım bir oje. Koleksiyonumda hiç böyle bir renk yok. Ama standda görünce resmen aşık oldum. Çok ince lavanta renkli ışıltılar var içinde ama belli belirsiz. Flaş resminde belli oluyor.

Niye sağ elime sürüp de fotoğraf çekmişim bilmiyorum, o elin tırnakları baya yamuk aslında. Belki bi ara tekrar sürünce yenilerim resimleri. Bu yazı mor aşıklarına gelsin.






This is a color I wouldn't have normally bought. I don't have anything similar in my collection. But when I saw it on the stand, I had to have it :) It has very fine lavender shimmer that shows up in flashes.

I don't know why I took pictures of my right hand, the nails in that hand are rather crooked and not very pretty. Maybe I'll redo the swatch sometime.

5 yorum:

  1. bu renk cok degisik ve hosmus =)
    tirnaklarini kut kesmeyi dusunmez misin? ya da kut oval? inanilmaz yakisir tirnak yapina =)

    YanıtlaSil
  2. Tırnaklarım artık küt ya, bu resim biraz eski. Tırnaklarımı dipten kesince bu şekilde uzuyor sivri sivri. Bi de bu sağ elim, küt törpülemeye çalışsam da işaret parmağı ve orta parmağın kenarı kıvrılıyor, yine sivriymiş gibi görünüyor. Yüzük parmağındaki tırnak hepten yamuk, garip bi açıyla çıkıyo parmaktan.
    Tırnaklarım şu yazıdaki gibi şimdi: http://ojevitrini.blogspot.com/2010/10/booty-holografik-oje.html eskiden küt tırnaktan nefret ederdim ama daha güzel görünüyo gerçekten :)

    Dilek böyle renk kesin vardır bizim markalarda :)

    YanıtlaSil
  3. zaten kendiliginden muhtesem duzgun cikmasi imkansiz o yuzden tirnaklarinda oje varken torpuleyip istedigin sekli ver, boylece gozun yanilmaz =) benim de tirnaklarim kafasina gore sekil aliyor, mudahale ediyorum surekli =)

    YanıtlaSil
  4. öyle ama kestikten sonra küt yapabilmek için o sivri ucu törpülemek gerekiyor, o da çok uzun sürüyor. Resimde orta parmak tırnağının boyu eti çok geçmiyor, törpüleyemiyorum. Londra'ya gitmeden önce kesmiştim, gelince şekil vermek bikaç hafta sürdü, çok hızlı uzamıyor tırnaklarım

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...