21 Aralık 2010 Salı

Alix Avien dosyası: 217

Scroll down for English :)

217 numara Emerald Sparkled'da gördüğümde çok şaşırdığım bir renk. O zamanlar hiç oje trendleri falan takmıyordu markalar. Bence çok kişi bilmiyor Alix Avien'de böyle bir renk olduğunu, tanıtmamak olmazdı. Renk tam yeşim taşı yeşili :) Yapısı jöle gibi, opaklaşmak için 3 katın aşağısı kurtarmıyor, ama çok parlak ve pürüzsüz kuruyor. Her yeşil severin alması lazım.







When I saw this color in Emerald Sparkled's blog, I was shocked. Back in those days Turkish brands didn't care about nail trends at all, this was a truly unique polish. I think it still is! :) It's a true jade color in jelly finish. It takes at least 3 coats but it dries super shiny and smooth. It's a color every green lover should have :)

3 yorum:

  1. Bu renk bende de var ama hiç ana renk olarak kullanmadım:) sadece desen yapmakta işine yaradı. Halbuki birazcık daha mat olsa daha doğrusu bu kadar şeffaf olmasa muhteşem olacakmış.

    YanıtlaSil
  2. Oje blogu açmışsın, hayırlı olsun :) Bununla desen yapmak hiç aklıma gelmezdi, ilgimi çekti bi ara paylaşırsın artık :)

    YanıtlaSil
  3. Teşekkür ederim, sonunda dayanamadım:)) Evet, aslında onların da fotoğrafları vardı ama kim bilir nerelere sakladım:D Olmazsa bir daha yaparım artık ;)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...