21 Aralık 2010 Salı

Alix Avien dosyası: 221

Scroll down for English :)


Geçen postlarda bahsetmiştim Alix Avien ojelerimi tanıtıcam diye, bugünden itibaren başlıyorum. Her gün bir renk gelecek, aralıksız Alix Avien olacak. Alix Avien Türk oje markaları arasında benim favorim. Renk skalası Golden Rose ve Flormar'a bin basar. Ben oje markalarının hızlı kuruyan, tırnak besleyen, vs vs diye farklı şişelerde, farklı isimlerde ve farklı fiyatlarda ojeler çıkarmasından hoşlanmıyorum. Ojeden mucize beklemiyorum, rengi ilginç olsun bana yeter :) Alix Avien bu konuda çok iyi.

Alix Avien dosyasının ilk ojesi 221 numara Bunu yazın almıştım. Orta koyulukta, kırmızıya yakın turuncu bir renk. Benim turuncu-kırmızı-pembe ojelerle aslında aram çok iyi değil. O yüzden bu rengin az rastlanır bi oje olup olmadığı hakkında bir yorum yapamam ama gördüm beğendim ve aldım :D Jelly denen, biraz şeffaf olan ama çok parlak bi şekilde kuruyan ojelerden. 3 katta ancak bu opaklığa ulaşıyor. Ancak görünüş olarak çok tatlı bi parlaklığı var. Neyse anlatamadım ama fotoğraflar iyi yansıtıyo :)














I'm starting a series where I introduce a new Alix Avien polish every day for the next few entries. Alix Avien is my favourite Turkish nail polish brand. I think the color selection is much better than the two big companies Flormar and Golden Rose. I don't know if Alix Avien is sold in Europe or other countries or not, though. I might include these polishes in a giveaway! :)
This is a midtone reddish orange polish with a jelly finish. It takes three coats to be this opaque, but it dries very glossy and kind of squishy looking. I got it in summer.

5 yorum:

  1. gerçekten çok parlak bende sürünce parlak kuruyunca mat olan ojelerden nefret eder hale geldim :D

    YanıtlaSil
  2. Evet ya tırnağın izlerini falan gösteriyo mat kuruyanlar bi garip.

    YanıtlaSil
  3. Alix Avien'in enteresan ojeleri var gerçekten. Ama maalesef çoğu yer beyaz-pembe-kırmızının ötesine geçemiyor satış konusunda. Bekliyorum bu seriyi :)

    YanıtlaSil
  4. Francesca, ben Ankara'da oturuyorum ve ilginç Alix Avien ojelerini bulmak için iki ayrı parfümeriye bakmam yetiyor. Biri Yüksel Caddesi'nin girişinde solda, biri Meşrutiyet Caddesi'nde büyükçe bir parfümeri. Dışarıda sepetlerde bazen her renk olmayabiliyor ama içeriye diziyorlar.

    YanıtlaSil
  5. bence çoook güzel bir rengi var,bikinimide çok uyucak:)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...