14 Aralık 2010 Salı

China Glaze Watermelon Rind

Scroll down for English :)

Watermelon Rind çok sevdiğim mavi-yeşil arası renkten ışıltılı bir oje. Bunun ışıltısı glass fleck yani cam kırıklı olarak geçiyor ama Zoya Sparkle ojeleri kadar ışıltılı değil. Daha ince ve daha az pırıltılı. 3 katın aşağısı kurtarmıyor ve bu da Zombie Zest gibi baloncuklandı. Başka topcoat ile deneyeceğim artık başka bi zaman. Bu fotoğrafta ilginç bi şekilde Charla'ya çok benzer çıkmış. Bende birbirine çok benzeyen bikaç tane yeşil-mavi cam kırıklı ojem var, hepsini yan yana swatch ettiğim tekerin fotoğrafını koyarım bi ara.
Bu arada, Nemo Latte'nin önerisi ile tırnak etlerimi kesmeyi bıraktım bikaç gün önce. Kesilmesinin kötü olduğunu biliyordum ama çok kuruyor ve sertleşiyordu, dayanamıyodum ben de. Lemony Flutter'dan koydum küçük kavanozlara, kurur kurumaz sürmeye başladım. İşe yarıyo gibi :)

Bu ojeyi Gittigidiyor'daki Rio55ten aldım. Buyrun linki:
http://dukkanlar.gittigidiyor.com/DenizRio/












Watermelon Rind is a glass fleck polish of the blue-green color family which I really like. This is supposed to be a glass fleck but it's nowhere near sparkly as Zoya Sparkle's. The glass fleck shimmer is much smaller and somewhat less sparkly. 3 coats make it opaque and this bubbled on me like Zombie Zest. I will try it with a different top coat though. Interestingly, it looks very similar to Zoya Charla in this picture. I have a few blue-green glass fleck polishes that look similar, I'll share a comparison pic on a nail wheel soon.

By the way, I stopped cutting my cuticles a few days ago with the suggestion of Nemo Latte. I knew cutting was bad but my cuticles get so dry, I can't help but pick on them. I put my Lemony Flutter in little jars to carry with me, it's working so far I think :)

5 yorum:

  1. haha tam charla gibi cikmis evet =) kesme tabi. bak nasi duzelmisler. daha da duzelecekler. insan etini keser mi arkadasim, sen mazosist misin aaa aaa aaaa!!!!!!

    YanıtlaSil
  2. çok yakısmıs sana bu renk evet bencede tırnak etlerini kesme flutter bende aldım gercekten cok işe yarıyor bol bol sur :D

    YanıtlaSil
  3. Bu tonları çok seviyorum ya. China Glaze'leri nereden alıyorsunuz peki?

    YanıtlaSil
  4. Nemo, Youknow bugün işaret parmağımdan soyulma başladı :/ Kendiliğinden kopuverdi. Tekrar sürdüm ama.

    Francesca, ben China Glaze ve Zoya ojelerimi gittigidiyor'daki DenizRio'dan aldım. http://dukkanlar.gittigidiyor.com/DenizRio/
    İstediğin renkleri sipariş de verebiliyorsun, çok yardımcı oluyorlar. Kargo ücreti ve ojelerin fiyatıyla beraber uygun oluyor, daha ucuz ve daha güvenli bi kaynak yok şimdilik. Tavsiye ederim :)

    YanıtlaSil
  5. Teşekkür ederim, bakıyorum şimdi :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...