31 Aralık 2010 Cuma

Toka yapıyorum ben

Scroll down for English! :)

Bugün işaret parmağımın tırnağı çok derinden kırıldı. Neyse ki azcık ilerledi, deriye gelmeden kesebildim. Ama benim tırnaklarımın dibine kadar kesilmiş hali çok yamuk. Biraz canım sıkıldı :( Dayanıksız tırnaklarım var aslında, işe yarayan bişi bulamadım henüz.

Neyse, birikmiş oje fotoğrafım var bikaç tane ama şimdilik yaptığım tokaları göstermek istedim. Yazın tüylü aksesuarlara çok ilgi duymaya başladım, malzeme satın aldım ve yapmaya başladım tokaları. Yaptım iki üç tane, kullanıyorum, ama malzemeyi o kadar çok almışım ki bir sürü çıkacak gibiydi. Ben de ullandıklarımın yanı sıra ekstradan da yaptım. Ve şimdi beğenen olursa diye bloga koyma isteği doğdu. Satış blogu olmayacak blogum hiçbi zaman, umarım ara sıra böyle postlar yazmam çok antipati uyandırmaz. Hem ekstra bütün paramı ojeye yatırıyorum, herşey takipçilerim için :P

Renk, kombinasyon, tüy çeşidi falan hakkında önerileriniz varsa yorum bırakırsanız sevinirim. Malzemelerin tamamı boyanmış gerçek kuş tüyü. İnce dokulu keçe parçaları üzerine dikerek ve yapıştırarak yapıyorum. Satın almak isterseniz beslap@hotmail.com e-mail adresim. Daha önce hiç bu tarz bi satış yapmadığımdan fiyat belirlemedim henüz, anlaşabiliriz. Kargo ücretini ben karşılıyorum. :)

 ilk yaptığım :)







Today my pointer fingernail broke quite deeply. Luckily I got it before it cut into the skin, but my nail beds are all crooked and not cute at all. It upset me a bit :/ I have weak nails. No product has helped me so far. 


Anyways, I have some nail polish photos lined up but I want to show the hair toys I made. I grew an instant interest in feather hair accesories in summer, got supplies and started making mine. I made a couple and I use them regularly, but I had so many surplus supplies that I started making extras. And now I wanted to put them on my blog to see if anyone liked them. This blog will never be a sales blog, I hope these sale posts won't make you dislike my blog. I devote all my extra money for nail polish, it's all for my followers :P
 
If you have any suggestions and constructive criticism on color, combination, feather type etc. I'd be glad to hear them. The feathers are all dyed natural feathers. I glue and sew them on finely textured felt pads. If you want to buy one, send an e-mail to beslap@hotmail.com. I haven't decided on a price yet, we can work something out. Shipping is on me. :)

7 yorum:

  1. yurtdışına da göndericek misin çocuğum? shipping aşmaz mı o zaman senin kârını?

    YanıtlaSil
  2. Yok canım, tüy hafif olduğundan çok tutmaz :)

    YanıtlaSil
  3. bana hediye ettiğinide eklicem bi ara bloguma sana yönlendirme yaparım :D

    YanıtlaSil
  4. Çok kibar özellikle mavi olana bayıldım. Bence ayrı satış blogu açıp tek tek yayınlayıp,fiyatlarıda yazarsan daha hoş olur. Tanesi yapmıştı. ama uğraşamam dersen bu güzellikleri buradada takip etmek güzel. ellerine sağlık ;)

    YanıtlaSil
  5. Teşekkürler Dilek :D

    Oje Delisi, sence ne kadara satmam mantıklı olur? Satış sayfası açmak aklımda olan bişi ama kendi yaptığım bişeye fiyat biçmek çok zor geliyor :/

    YanıtlaSil
  6. Başak,ben 8 seneden fazladır takı tasarımı yapıyorum ve satıyorum. aldığın malzemenin fiyatına göre değişiklik gösterir bu durum. Mesela ben tahta boncukları olan bir kolyeyi 10-15tl ye satarken, orjinal yurtdışından gelen ağır renkli taşları 25-30'a satabiliyorum.

    yurtdışına gönderim biraz fazla tutacağı için, fiyatları ona görede ayarlaman mantıklı olur. atıyorum yurtiçi 10tl ise, yurtdısı 15tl olmalı ki. senide etkilemesin.

    nasıl biz yurtdısından bir seyler aldığımız zaman farkını oduyoruz. isteyen olursa onlarda ödesin. ama söyle bir sey yapabilirsin. 3 ürün seçtiklerinde gönderi ücretsiz gibi. bu tutan bir yöntem :)

    birde gittigiiyor gibi ya da ebaydan üyelik açmanı tavsiye ederim. dükkan yani. biz seni biliyoruz ama yurtdısındaki kişi bilemez ;)

    YanıtlaSil
  7. Malzemelerin tamamını yurtdışından getirttim, ve toptan almak zorunda kaldığım için biraz yüklü olmuştu. Yurtdışına bayadır gönderim yapıyorum ben, bu blogdan tanıyan az kişi var ama başka kaynaklar aracılığıyla satabileceğimi düşünüyorum. Gittigidiyor'un da, Ebay'in de ürün listelemek için para istemesi sıkıntılı bir durum :/ Etsy diye bir site var, orada insanlar el işi şeyler satıyor mesela, onun Türk versiyonu var mıdır?

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...