30 Ocak 2011 Pazar

China Glaze DV8

Scroll down for English! :)

China Glaze'in holografik koleksiyonu OMG'den istediğim iki tane oje vardı, LOL ve DV8. Rio'ya attığım ilk mesajda bu koleksiyonu sormuştum, daha hiç alışveriş yapmamıştım onlardan, yazın sonu falandı heralde. Veee sonunda DV8 elime ulaştı <3 Yakında LOL da benim olacak hayırlısıyla :P

DV8 hem koyu, hem de canlı bir renk olduğundan ilgimi çekmişti bu koleksiyonda. Bir de ben bu teal renklere bayılıyorum. Beğenmemem söz konusu olamaz :P Ancaaak şöyle bir durum var. Beni etkileyeceğini düşündüğüm kadar etkilemedi DV8. Un gibi lineer holografik etkisi var, müthiş de belli oluyor orası tamam, ama biraz soluk, bişeyler eksik gibi geldi. Ben Catherine Arley, Booty, Nubar, Milani gibi markaların büyük parçalı holografik ojelerini tercih ediyorum. Çünkü hem holografik etkileri belli oluyor, hem de simli gibi parlıyorlar. Bu şekilde her türlü ışıkta ilginç görünüyorlar. DV8 gün ışığında da holografik etkisini gösteriyor ancak çok da göz alıcı olmuyor. Bu rengi daha önce Deniz de göstermişti.

Bu ojeyi Gittigidiyor'daki Rio55ten aldım. Buyrun linki:
http://dukkanlar.gittigidiyor.com/DenizRio/






Here is DV8 from the infamous OMG collection by China Glaze. Only LOL and DV8 piqued my interest in this collection, and that's because they're bright, dark and very holographic. However, I wasn't as impressed as I thought I would be with this polish. It looks faded and dull in certain lights. I think I like holos with bigger particles better :) Catherine Arley holos, Booty holos, Nubar prisms and Milani holos for example.

9 yorum:

  1. olsun yaa yine de cok guzel. ben de cok istiyorum OMG koleksiyonunuuu ! cok yakismis sana :)

    YanıtlaSil
  2. belki de beklentilerini yuksek tuttun =) benim en sevdigim holo china glaze kaleidoscope. hem parcacikli, hem belirgin. ama onlari toparlamak daha da bir zor, cunku cok eskiler. bir de bu omg koleksiyonu ojeleri ile cok guzel konad yapiliyor, tavsiye ederim peacock falan uzerine =) ya da siyah uzerine falan =)

    YanıtlaSil
  3. ben hepsini alıyorum bunların hepsini :D cok yakısmıs sana bu renk

    YanıtlaSil
  4. aslında super bu. ama ben holo'ya doydum artık sanırım=)) güle güle kullan çok istiyordun iyi ki aldın

    YanıtlaSil
  5. Teşekkür ederim hepinize <3
    Allahtan Kaleidoscope'tan beğendiğim yok :P LOL'u da alayım, bi tane de Nfu-Ohum olsun holo sayfasını kapatıyorum :)
    Nemo, iyi ki aldım tabi canım almasam çok içimde kalcaktı :)

    YanıtlaSil
  6. by colour i would think its the 2Nite...

    YanıtlaSil
  7. Andariel, my pictures might not be super accurate because I used flash to bring out the holo, but it is DV8 :) I believe 2nite is more of a cornflower blue, while this definitely has green in it.

    YanıtlaSil
  8. i didn't want to say your pictures are not good (sorry for my bad english^^). It looked so much bluer? than my DV8, i know the prob with Flashlight,i often use Photo programs to get the right colours,sometimes not easy:) BTW thx for following :)

    YanıtlaSil
  9. It's ok :) It does look a bit bluer than normal, I'll add in a picture taken in daylight later. Thanks for commenting <3

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...