1 Ocak 2011 Cumartesi

Yeni China Glaze koleksiyonları: Tronica ve Anchors Away.

Scroll down for English :)

China Glaze seviyoruz dimi? Seviyoruz. O halde baharda satışa sunulacak yeni koleksiyonlara bakabiliriz. China Glaze'in Facebook sayfasında yeni koleksiyonların resimleri falan atılıyor. Aşağıdaki resim de oradan.
Source: China Glaze Facebook Page


Oje markalarının promo resimlerini çok garip buluyorum :P Bu resmi görmeyen kalmadı aslında, Tronica koleksiyonu 12 tane yeni holografik ojeden oluşan bir koleksiyon. China Glaze şimdiye dek iki tane holografik koleksiyon çıkardı, biri OMG biri de Kaleidoscope. Bu iki koleksiyon da artık bulunmuyor. Bu 12 oje de OMG koleksiyonundaki ojelere çok benziyor. Şu blogda swatchlar yapılmış. Şurada da renk kıyaslamaları var.

Tronica'yı ilk gördüğümde çok heyecanlanmıştım, çünkü renkler çok güzel görünüyor, ama swatchları görünce bunlara olan ilgim azaldı. Tırnaklar Fora blogundan Dilek bana 8 tane Booty holografik ojesi hediye etmişti. Betulsdreams blogundan Betül de 4 tane Catherine Arley holografik ojesi hediye etti. Ben ayrıca gittigidiyor'daki DBMS'den 7 tane daha holografik Catherine Arley ojesi aldım. Bununla da kalmadım, China Glaze'in OMG koleksiyonundan LOL ve DV8 ojeleri Lacquerized'da görüp, aşık olup vaktiyle Denizrio'ya ısmarlatmıştım. Bununla da kalmayıp 2 tane holografik Color Club ojesi sipariş ettim. Anlayacağınız bu koleksiyonu almam kesinlikle hiçbir bahanem yok. Ay bi an kendimden utandım. Belki giveaway yapıp benzeyen renklerimi hediye edebilirim(bana hediye gelenler hariç).

Sırada bahar koleksiyonu olan Anchors Away var. Bunun da Facebook'ta tanıtımı ve swatchları yapıldı. Tüm renkleri görmek için tıklayın. Bende benzer renkler çok olduğundan alacaklar listem çok kabarmayacak bu koleksiyonda. Yeşil olan Essie'nin Pretty Edgy'sine çok benziyor. Diğerleri de çok ilgimi çekmedi. Ama bir renk var ki, aşık oldum. 



Source: China Glaze Facebook Page

Bi renk bu kadar mı güzel olur, aman yarabbi. Ağzım açık bakıyorum şu resme her gün. Bu da cam kırıklı yani glass fleck yapısındaki ojelerden. Çok müthiş. Bir de White Cap ilgimi çekiyor, ışıltısız ojelerin üstüne sürüp glass fleck yapmak için kullanılabilirmiş gibi geliyor. Daha çok swatch görmem lazım.


A post about the upcoming China Glaze collections :) Tronica doesn't really do it for me, I already have 8 Booty holos gifted by Dilek, 4 Catherine Arley holos gifted by Betül, 7 Catherine Arley holos from the manufacturer, China Glaze LOL and DV8 on the way, and Color Club Wild at Heart and Revvvolution on the way. I definitely don't have any excuses to get more holos. Anchors Away has only one color that I'm interested in, and it's Lighthouse. It's just amazing.

2 yorum:

  1. Ayy bende gördüm bunları bütün resimleri indirdim ama postlamaya üşendim ha ha ha :) Bahar renkleri çok güzel. Sonunda bir tane alacağım dayanamayıp :)

    YanıtlaSil
  2. bendede 50 ye yakın holo var ama dayanamam bunlarıda alıyorum ben :D

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...