26 Şubat 2011 Cumartesi

Claire's 40

Scroll down for English :)

China Glaze'in For Audrey diye ünlü bi açık turkuaz ojesi var, bence bu renk onun dupe'u sayılabilir. Açık mavi gibi mi görünüyo bilmiyorum ama bi yeşile kaçma durumu var. Yapısı baya kalındı, oje çözücü ile incelttim. Kalyon'un oje incelticisini kesinlikle tavsiye ederim. Küçük bir şişe, ancak birkaç damla dökmek yetiyor inceltmek için. Kupkuru korkunç bi ojemi bile eski haline döndürdü. Üstelik 2.5 lira. Mavala'nın da var ancak 24 lira.

Tabi bu postun amacı tamamen ojeyi tanıtmak değil. Böyle mavili yeşilli pullu simli bi manikür yapmak istiyip Zoya Charla'ya hangi renk uycak diye elimdeki mavilerden bunu seçtim. Bi tırnağa Charla bi tırnağa 40 numara sürdüm. Sonra 40 numaranın olduğu tırnaklara Ebay'den süper ucuza aldığım sim setindeki mavi-yeşil yanardönerli pullardan koydum. Bence şahane oldu. Üstüne de Flormar 003 sürdüm, opal gibi parlayan minik simler var ojede ama tavsiye etmiyorum çok az sim geliyor tırnağa, belki de söylemesem sürdüğümü farketmiycektiniz. :P







I think this might be a dupe for China Glaze For Audrey :) I don't know if it looks blue or not but it definitely has some green in it. The consistency was a bit thick, but a little nail polish thinner solved that problem perfectly :) Nail polish thinner is an amazing thing, every nail polish lover should have a bottle. There is virtually no polish a little bit thinner cannot rescue.


The color is not the main purpose of this post though. I did a little nail art with Zoya and 40 on alternating fingernails, and blue-green hexagonal flakes on the fingers with 40.I then put an opalescent glitter top coat but I wish I hadn't, it barely shows and it kinda dulled the flakes. Anyways, I just love the way it looks :) These glitter sets can be found on Ebay for dirt cheap.

8 yorum:

  1. ha bide bu oje acayip boyuyo tırnagı sildin mi bilmiyorum ama

    YanıtlaSil
  2. ben for audrey daha yumuşak ve daha yeşilimsi bir renk diye biliyorum.. bu çok güzel olmuş ama =)

    YanıtlaSil
  3. bende de var bundan çok da severek kullanıyorum ama audrey daha tiffany mavisi gibi sanırım. claires daha koyu kalıyor sanki yanında. nolursa olsun, clairesin mavilerini seviyorum :)

    YanıtlaSil
  4. cok guzel =) for audrey biraz daha acik bundan =)

    YanıtlaSil
  5. Çok güzel olmuş yahu :) Mavi pullara bittim :)

    YanıtlaSil
  6. Loving the Zoya, it's like magic! :)

    And thanks Basak for being my first follower <3

    YanıtlaSil
  7. Zoya is great, you should try it :) May you have many more followers!!

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...