4 Şubat 2011 Cuma

Simli franken oje

Scroll down for English! :)

Nemo Latte'nin yaptığı kırmızı simli siyah ojeden esinlenip yaptığım bi oje bu. Deborah Lippmann utansın :D Daha önce de demiştim, franken yaparken bin türlü oje kullanıyorum, o yüzden tam tarif etmek imkansız aslında ama yine de deneyeyim. Golden Rose Nail Art ojelerinin mavi, yeşil ve mor simlilerinden, Flormar neon serisinin mavisinden, She'nin siyahından, İngiltere'den aldığım Claires yeşil simli ojesinden, biraz Zoya Ivanka, biraz da Alix Avien'in altıgenli simli ojesinden(110 numara) koydum. Ortaya çıkan renk yeşilimsi koyu mavi bir base üzerine sim cümbüşü oldu :D Tabi yüzeyi pürüzlü oldu baya, o yüzden iki kat Poshe super fast dry top coat sürdüm. Bu top coat'u Seche Vite'den çok daha iyi buldum :)



Here is a franken I made that would put Deborah Lippmann to shame :P I used green, blue, purple glitter polishes, teal square glitter polish, a bit of Zoya Charla, some blue jelly and black. The result is glitter fest on a greenish dark blue base :D I used two coats of Poshe top coat to even out the surface. I like Poshe much better than Seche Vite :)

7 yorum:

  1. alix avien 110 kullanman cok guzel olmus

    YanıtlaSil
  2. Haha, oyle bir tarif etmissin ki corba gibi olmus. Ama sonuc sahane :))

    YanıtlaSil
  3. Harika olmuş, ellerine sağlık. =)
    Sevgilerle, Gülşah. =)

    YanıtlaSil
  4. Tarife bayıldım hehehh :D :D

    YanıtlaSil
  5. Heheh çorba gibi hakkaten :D Gözüme güzel görünen ne kadar oje varsa koydum içine :)

    Poshe gibisi hakkaten yok, şişenin yarısına geldim hala en ufak kalınlaşma çekme yapmıyor süper bişi :)

    YanıtlaSil
  6. çok güzel olmuş bu..ben de karıştırıyorum bişiler ama hiç bu kadar çok oje karıştırmadım demekki cesur olmak lazım elimizi korkak alıştırmıcaz:) sonuç süper olabiliyomuş..

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...