2 Şubat 2011 Çarşamba

Zoya Edyta

Scroll down for English! :)

Zoya Edyta benim çok sevdiğim glass fleck yapısında, ışıl ışıl ama yüzeyi pürüzsüz olan ojelerden. Çok kompleks bir rengi var. Mavimsi yeşil şeffaf bi base üzerine altın renkli ışıltılar gelmiş gibi. Sonuç olarak altın yansımalı haki yeşil gibi bir renk ortaya çıkıyor. Bu mavimsi yeşilliği ojeyi sürerken farkettim. Müthiş bir renk, klasik Zoya kalitesinde, ancak Sparkle koleksiyonundaki ojeler kadar ışıltılı değil.

Bunu kullanarak çok orjinal, çok müthiş bi nail art yaptım, ancak Born Pretty diskleriyle yaşadığım sorunlardan dolayı çok da güzel olmadı. Bir gün tekrar yapıp koyacağım bloga.

Zoya ojeleri Gittigidiyor'daki Denizrio'dan alabilirsiniz. Buyrun linki: http://dukkanlar.gittigidiyor.com/DenizRio/






Edyta is a masterpiece of a polish. It was one of Zoya's most ordered polishes in their promotion :) We need Zoya distributors in Turkey! Hear my voice, Zoya! The color is really complex. It's a blueish green base with gold glass fleck glitter. The result is a really nice green with a gold flash. I noticed the blueis green when I was removing the polish. The quality is the usual. This one was a bit less sparkly than the glass flecks in Sparkle, though.


I made a really cool, really original nail art on top of this, but it didn't come out so good because of the problems I was having with the Born Pretty image disks. One day I'll make a better one and share.

3 yorum:

  1. ya ben bu ojeyi hep yani koyu grimsi füme gibi sanıyordum şişeyi yakından görunce anladım cok guzelmiş yaa

    YanıtlaSil
  2. parmağındaki özellikle yüzük tüyleri al lütfen gerçekten çirkin duruyor.
    bu yorumu yayınlama sadece oku. niyetim kötü değil umarım kızmazsn

    YanıtlaSil
  3. Sevgili Adsız,
    İnsanların ellerinde, parmaklarında tüyler çıkması normaldir, bu bir kadını daha erkeksi, daha çirkin, daha bakımsız kılmaz. Bir yabancının bana "Parmağında kıl var. Çirkin duruyor. Almalısın." diye fikrini belirtmesi, benim üzerimde istemeden de olsa baskı yaratması, beni kendi vücudumda gerçekleşen ve normal olan bir olaydan iğrendirmeye sebep olmasını etik bulmuyorum. Parmaktaki tüyleri çirkin bulmanız tamamen kendi fikriniz, parmak tüyleri alınmalıdır diye bir kural yok ki. Bu şekilde bir yorum bırakmadan önce benim de bu konuda bir fikrim olabileceğini göz önünde bulundurmanız gerekli. Parmağımdaki tüylerin farkındayım. Ben görüntüden rahatsız olmuyorum. Tırnak etlerimle ilgili de yorumlar alıyordum, kesme, kızarıyor diye. Ama o sağlıkla ilgili bi konuydu, bu yüzden dikkate aldım. Parmağımdaki tüylerin kimseye bi zararı yok :)
    Niyetinin kötü olmadığını biliyorum, kızmadım da. Böyle yorumlar gelebileceğinin farkındayım, eğer kızacak olsaydım blog açmazdım. Kendi bakış açımı paylaşmak istedim sadece. Blogumu takip ettiğin için teşekkür ederim.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...