12 Mart 2011 Cumartesi

Totoro nail art inspired by Asami

Scroll down for English :)

Anime çok sevmiyorum ama Miyazaki filmlerini çok seviyorum <3 Bu manikür de Nails by Asami'de gördüğüm Totoro manikürünün bir varyasyonu. Bu manikürü yapmak için siyah ve beyazı karıştırarak yaptığım iki farklı gri tonunu, OPI Jade is the New Black'i ve Golden Rose simli ojesi 69 numarayı kullandım. Bunlara ek olarak çizimleri yaptığım malzemeler ise Claire's ince uçlu nail art ojesi(siyah), ve ince uçlu fırça ile kullandığım beyaz akrilik boya.

Bu manikürü İstanbul'a gitmeden önce yapmıştım. İstanbul'da ise Trincess, Nemo Latte ve Tırnaklar Fora ile buluştuk. Dilek ve Nemo fotoğraflar koymuştu, ben hiç fotoğraf çekmediğimden koymuyorum. Hatta bu manikür fotoğrafları bile Ankara'ya geri döndükten sonra çekildi. İstanbul'dayken bir sürü oje aldım, hepsi de süperr :) Bloga yazı hazırlama isteğim gidip geliyor, ne zaman koyacağım konusunda söz veremem :P






Bu nail art ojelerinin kalem gibi ince uçları var. Kullanması acayip kolay oluyor.





Tüplerin ezilip büzülmüş olmasından anlayacağınız üzere bu akrilik boya seti bende baya bi süredir var :) Maket boyamak için kullanmıştım.



Sonunda manikürün fotolarına gelebildik. Geç olsun güç olmasın.




I'm not really into anime, but I love Miyazaki's movies :> This nail art is ispired by Asami's Totoro nails. I used two grey frankens, a multicolor glitter polish and OPI Jade is the New Black. I used a nail art polish, and acrylic paint for the characters.

4 yorum:

  1. That manicure is so cute. But I think that bunny has had one too many cups of coffee! :D

    YanıtlaSil
  2. Hah!! Wide awake bunny, I love it! :D

    YanıtlaSil
  3. miyazaki en sevdiğim yönetmenlerden ve bu maniküre tek kelimeyle bayıldım!!!

    en kısa zamanda bende deneyeceğim.. aslında 'spirited away' çağrışımlı bir manikür yapmayı daha çok isterim sanırım =)

    YanıtlaSil
  4. LOL that is so cute! And the hyper bunny is hilarious. xD

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...