1 Mayıs 2011 Pazar

Yeşil franken ve sünger denemesi

Scroll down for English! :)

The Polished Perfectionist'in yaptığı süngerli, sparkle'lı manikürlere bayılıyorum, ben de yapmak istedim. Zemin olarak kendim yaptığım yeşil renkli jöle yapısındaki ojeyi sürdüm. Bu frankeni Flormar'ın neon yeşili ve siyah oje kullanarak yaptım. Jöle yapısında oje yapmak istiyorsanız içine şeffaf cila damlatabilirsiniz.Flormar neon oje şeffaf yapılı olduğundan buna dökmedim şeffaf oje, başka frankenler için kullanılabilir diye eklemek istedim.

Uçlarındaki ışıltılar ise Zoya Ivanka'nın kesilmiş minik bi sünger parçasıyla uçtan dibe doğru uygulanmış hali. Bulaşık süngeri kullanırsanız gayet güzel yumuşak geçişler yaratabilirsiniz. Çok tatlı görünüyor bence, başka renkler ile de yapılabilir, yaptım da zaten :)




I made the green jelly base using black polish and neon green polish. If you want to make a jelly finish, you can add clear polish to make it more translucent. I did the sparkles using Zoya Ivanka on a piece of sponge pressed on the tips of my nails. Regular dish soap sponges are fine enough to make a pretty gradient on the nail. I think it looks very sweet. You will see variations of this manicure a lot in this blog :P

8 yorum:

  1. çook güzel olmuş! =)

    YanıtlaSil
  2. bu arada o boş oje şişesini nereden edindiğini de sorabilir miyim? tabi eğer boş oje şişesi ise =)

    YanıtlaSil
  3. Esra, şişe Cecile oje şişesi, franken yapmak için boşaltmıştım.
    Teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  4. bu frankenin aynısından ben de yapmıştım =) ama flormar neon yeşil zaten jelly, ona bi de şeffaf oje eklersek çok incelir diye hiç eklemedim. zaten hala ıslak gibi duruyor tırnakta =)

    YanıtlaSil
  5. Hmm, buna koymamıştım şeffaf oje zaten, adam gibi yazmamışım :P

    YanıtlaSil
  6. Immm frankenin pek güzel olmuş :) Seri üretime geçsenee :D Bu arada bana da beklerim laldillerinsesi.blogspot.com

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...