5 Haziran 2011 Pazar

Flormar Gümüş ve Altın çatlayan ojeler

Scroll down for English! :)

Müjde, Flormar da çatlayan oje çıkardı. Nası bi çılgınlıktır anlamadım, Alix Avien, Golden Rose, Elite, Flormar hep çıkardı. Bir de holografik, yanardönerli ojeler çıkarsalar tam olacak. Ben çok sevmedim çatlayan ojeleri, aklıma gelip de süreceğimi çok sanmıyorum ama Flormar'ın çıkardığı çatlayan renklerin arasında ışıltılı ve metalik olanlar var, ben de gümüş ve altın olanlarını aldım. Fiyatı 2.75 liraydı. Ankara'da Cepa Flormar kioskunda bulabilirsiniz. Orada denediğimde mat kurudu, un gibi çok çabuk kuruyan bir yapısı vardı, hiç beğenmemiştim ama üzerine top coat sürünce çok güzel oldu. Gümüş olanı özellikle çok çok beğendim. OPI'ın Silver Shatter'ını istiyordum, hiç gerek kalmadı. Tavsiye ederim. Yapabileceğim tek yorum yapılarının çok koyu olması. Alttaki ojenin tamamen kuru olması gerekiyor sürmeden önce, yoksa yüzük parmağındaki gibi alttaki ojeyi çeke çeke bozuyor. Yüzeyi ne yaparsanız yapın çok pürüzlü oluyor, üstüne iki kat cila sürmem gerekti.
Bu manikürde Golden Rose'un yeni çıkardığı yeşil ojeleri ve Flormar gümüş çatlayan ojeyi kullandım. Yüzük parmağımdaki renk daha açık. Açık olan 222, koyu olan 217. Başparmağımda altta kendi yaptığım simli oje üzerine altın çatlayan oje var, referans olsun diye koydum.



Flormar has came up with shimmery and metallic crack polishes, yay! It seems once one brand has made a type of polish, all the others do the same. If only they could do holographic polishes now :) The gold and silver is especially pretty. They dry very bumpy and a bit goopy, but top coat fixes it.

9 yorum:

  1. Alix Avien'den daha başarılı görünüyor ;) ..trend Pınar'ı.. bunu beğendi :))

    YanıtlaSil
  2. ne yalan söyleyeyim baş parmaktaki uyumu daha çok beğendim :D

    YanıtlaSil
  3. Evet baş parmak çok uyumlu ve çok güzel çatlamış :)

    YanıtlaSil
  4. ya harika olmuş başparmaktaki çatlak şekli =)) ince sürmüşsün sanırım o sebeple. ben böyle çok ayrık ayrık durunca sevmiyorum çatlakları =/

    YanıtlaSil
  5. Ben de başparmağı beğendim en çok. Çatlayan oje çeşitleri çoğaldıkça fiyatları da ucuzluyor olley:)

    YanıtlaSil
  6. bende başparmaktakini çoooooookkkkk beğendim :)

    YanıtlaSil
  7. Aa ne kadar ilginç herkes başparmağımdaki şekli beğenmiş :) Ben gümüş rengi daha çok sevdim ama sürmesi biraz zor, fırçayı bi kez sürüyorum kuruyor, sonrakini yine bir kez sürebiliyorum, yeterince oje yoksa dağılıyor saydam oluyor. Çok alınca da aşırı büyük parçalı oluyor. Düzgün sürünce gümüş daha güzel bence :P

    YanıtlaSil
  8. I really don't like crackles, but that one is pretty.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...