6 Temmuz 2011 Çarşamba

CND Effect ojeleri ve Beautique Store

Scroll down for English! :)

CND, bakım ürünleri ve ojelerin üzerine sürülerek renklerini, bitirişlerini değiştiren Effects ojeleri ile dikkatimi çeken bir marka idi. Genel olarak ABD'de Essie, OPI, China Glaze gibi markalardan daha üst kesime, spalara ve bakım merkezlerine hitap eden bir marka. Kalıcı oje uygulaması Shellac'ı duymuşsunuzdur belki.

Ben de geçtiğimiz ay Gittigidiyor'da CND ojelerini ve bakım ürünlerini satılmaya başlandığını bildiren bir mail aldım. Gittigidiyor dükkanının ismi ise Beautique Store. Buraya tıklayarak dükkana göz atabilirsiniz.
Dükkanın sahibi Saadet Hn. çok iyi niyetli ve ilgili bir insan. Satışa koyulmamasına rağmen istediğim Effect ojelerinden bana gönderdi, ben de bugün onları tanıtacağım size. En çok ilgimi çeken Effect ojeleri Crimson Sparkle ve Jade Sparkle. Bu ojelerin internette gerçekten hakkını veren fotoğraflarını bulmak imkansız. Ben sürüp fotoğraflarını çektiğimde gözlerime inanamadım çünkü beklediğimden kat kat daha güzel çıktılar :D Crimson Sparkle kızıl-altın yanardönerli, Jade Sparkle da altın-turkuaz yanardönerli. Şişede düz beyaz gibi görünüyor ancak özellikle koyu renkli ojelerin üzerine sürüldüğünde muhteşem oluyor. Üstelik seride bunların dışında bir sürü başka oje de var. Ben Raspberry Sparkle'dan da çok ümitliyim mesela :D Pembe-bronz ışıltıları var onun da. Sapphire Sparkle da mor-mavi yanardöner etkisi olan süper bir effect ojesi. Gittigidiyor dükkanında klasik, herkese yakışacak renklerden de istediğiniz kadar bulabilirsiniz.
Ojelerin dışında bakım ürünlerinden internette çok iyi yorumlar alan Solar Oil kütikül yağından da aldım. Çok güzel badem kokusu olan, tırnak etlerini yumuşacık yapan besleyici bir yağ bu. İnternetten yaptığım ilk oje alışverişinde aldığım bir base coat da var Stickey Base Coat isimli, o da manikürlerin bir hafta tırnaklarımda kalmasını sağlayan süper birşey.
Bunların dışında Beautique Store'da çok uygun fiyatlara başka marka ojeler de bulabilirsiniz. Zaman geçtikçe daha çok oje ekleneceğini düşünüyorum. Bunun yanı sıra İstanbul'da, Bahçeşehir'de CND spa, manikür ve Shellac uygulamaları yapılan bir el ve ayak bakım merkezi açılacak, şu an hazırlıkları yapılıyor bildiğim kadarıyla. Şu an protez tırnak uzmanları ve manikürist çalışma arkadaşları aranmakta, kariyet.net'te ilanlarına bakabilirsiniz. Ben Ankara'da yaşadığım için gidip görme şansım olmadı, ancak hazırlıklar tamamlanır da giden olursa tecrübelerini paylaşmasını çok isterim :)
Uygun fiyata oje satın alabileceğim Gittigidiyor dükkanları keşfetmek çok hoşuma gidiyor, buldukça, iyi tecrübeler yaşadıkça paylaşmayı görev biliyorum kendime :P Umarım yardımcı olabilmişimdir :) Saadet Hanım'a da tekrar teşekkür ediyorum herşey için :)

Kırmızılı olan Crimson Sparkle, yeşilli olan Jade Sparkle


Jade Sparkle

Crimson Sparkle


İşaret parmağımda Jade Sparkle'dan iki kat var

Hepsi siyah üzerine sürülü.





I love CND Effect polishes!! I had no idea they were duochrome, look at them! :D Surprise duochrome makes me so happy.

7 yorum:

  1. çok güzellermiş, internetten alışverişe hiç güvenemiyorum ama bi bakıcam. gözümü alamadım, çok çok güzeller :)

    YanıtlaSil
  2. Satıcılarla direk konuşabilme şansımız olan yerlerde alışveriş yapmak bana gayet güvenli geliyor :)

    YanıtlaSil
  3. basakkk ben bayıldım bunlaraaaaaa :D
    saadet hanımla irtibata geçmeliyim

    YanıtlaSil
  4. İnanılmaz görünüyorlar!! Bu güzellerle tanıştırdığın için teşekkürler!

    YanıtlaSil
  5. harikalar bitttiim :)) güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  6. Awww sahane, ben de mi alsam acaba bunlardan?

    YanıtlaSil
  7. Yanardönerli glassfleckten iyi bişi düşünemiyorum, alınabilir bence :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...