10 Temmuz 2011 Pazar

Essie Going Incognito ve Bundle Monster

Scroll down for English! :)

Bu manikür İstanbul'dayken Deniz'in bana yaptığı bir baskı manikürü. Öykü'nün getirdiği Bundle Monster disklerinden bir imaj, numarasını bilmiyorum. Giydiğim elbisenin düğmesindeki desene benzediği için seçmiştim :) Altta Essie Going Incognito var. Yazın da koyu renk sürmekte sakınca görmeyen biriyim, gerçi bunu sürdüğümde Ankara'ya henüz yaz gelmemişti. Resimlerde bulutlardan kaynaklanan soğuk tonlardan anlayabilirsiniz :P Deseni Alix Avien'in metalik gümüş ojesiyle yaptık.



Bende aslında baskı seti var, Born Pretty Store'dan almıştım. Baya bi deneme yaptım ancak desenler hiçbi zaman net çıkmadı, hep parça parça geldi damgadan tırnağa. Herkes rahat kullanıyor diye kendi beceriksizliğime vermiştim ancak meğer sorun damgadaymış. Born Pretty disklerimi hediye ettim, ancak elimde Dilek'in setinden ikişer tane çıkan imaj disklerinden var, orjinal Konad damgası alıp yine denemek istiyorum :)


This is a manicure Trincess did for me using one of the new Bundle Monster plates. I chose it to match the engraving on the button in my dress :) The base color is Essie Going Incognito. I don't see a problem with wearing dark colors in summer, even though summer hadn't come to Ankara yet those days, as you can see from the cool cloudy cast in the pictures :)

8 yorum:

  1. Bornpretty'den aldığım disklerdeki bazı desenleri ben de yapamıyorum. Özellikle ince çizgileri olanları ya damgaya alamıyorum ya da tırnağıma yapamıyorum. Başlarda acemiliğime verdim. Uzun zamandır denemiyorum ama Hello Kitty desenini mesela yapamadım. Orjinal damga almak ya da orjinal konad ojesi almak bu işin çözümüyse denemeye değer. Orjinal damgayla ilgili yorumlarını bekliyorum :)

    YanıtlaSil
  2. Tamamdır :) Ben de sadece ben yapamadım sanıyordum ya. Orjinal konad ojesine hiç gerek yok o kadarını biliyorum ama :) Hem pahalıya satılıyor hem de konadda kullanılabilen bir sürü oje var zaten. Tek katta opak olan bütün ojeler oluyor konad ile. Yazarım deneyince.

    YanıtlaSil
  3. Bende bazı BPS disclerini kullanamıyorum. Kaldılar öyle. Zaten bundle monster kadar güzel desenlerde elimde yok. İnşallah bm disclerinden alabilirim acayip içimde kaldılar :)
    Bu arada renk harika bir yeşil renk :)

    YanıtlaSil
  4. Ben de disklerdeki desenleri çok benimsemediğim için kullanmadım sayılır, ama Dilek'in verdikleri şahane. Onları gördükten sonra baskı işine tekrar el atmaya karar verdim zaten :)

    YanıtlaSil
  5. BP'nin son aldığım diskleri yalnız diğerlerine göre daha iyi. Genelde konadtaki numara ile BPs numarası tutmuyordu bunlar tamamen aynı. Şimdilik 3 - 4 deseni denedim. Onlardan baya memnun kaldım. 16lık seridekinleri tavsiye edebilirim.

    YanıtlaSil
  6. Disklerde sorun yok ya, Deniz damganın farklı olduğunu söylemişti. Ben Bundle Monster diskleriyle BP diskleri arasında imajların derinliği açısından bi fark göremedim. BP disklerimi imajlar bana göre olmadığından hediye ettim, yeni konad çakması disklerde gözüm var :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...