15 Temmuz 2011 Cuma

Golden Rose Magic 328

Scroll down for English! :)

Golden Rose Magic serisinden açık yeşil glass fleck yapıda bi oje bu. 3 kat sürmüştüm sanırım ama nispeten saydam yapılı bir oje bu. Zoya'nın ojelerinden daha sönük yapıda, bunun sebebi de içindeki pırıltıların parçacıklarının küçük olması. Apple'a çok benziyor. Baya pastel bi renk olmasına rağmen beğendim baya.
Golden Rose ojelerini alışveriş merkezlerindeki standlarından ve büyük parfümerilerden alabilirsiniz.






This is a light, pastel green color from Golden Rose Magic collection.The glass flecks aren't as large as Zoya glass flecks for instance, as a result the polish is not as sparkly, but it's still pretty. It's very similar to Zoya Apple.

8 yorum:

  1. keske daha buyuk parcalı olsaydı

    YanıtlaSil
  2. böylede çok hoş ama 327 mavi olanı o daha hoş.

    YanıtlaSil
  3. oje çok güzel. fakat ben golden rose'un kıvamından ötürü sürerken krizlere girdiğim için bir süre kullanmayacağım. ne kadar çaba sarf etsem de bu kadar güzel süremiyorum o kıvamlı ojeyi zaten :)

    YanıtlaSil
  4. Dilek sen de mi beğenmedin bunu, bi ben sevdim heralde :)
    Tansu mavi olanı süper hakkaten.
    Esra, kıvamı kötü mü sence? Ben hiç sorun yaşamamıştım. Hangi ojesini sürmekte zorlandın? Çabuk kuruyan top coat kullanıyor musun? Kötü sürsem, kalın olsa bile Sally Hansen Insta-dri sürünce düzeliyor ondan güzel duruyor :)

    YanıtlaSil
  5. ya golden rose'un tüm ojelerinde gereksiz sulu bir kıvam yok mu? doygun değiller, dağılıyorlar sürerken... ben hepsinde yaşıyorum bu sorunu. top coat genelde kullanmam ben de, bu gidişle Sally Hansen Instra-dri edineceğim sanırım :)

    YanıtlaSil
  6. Ben de sevdim Basak, yalniz degilsin :)

    YanıtlaSil
  7. bende sevdim beeea :D sadece bir istekti benimki :D

    YanıtlaSil
  8. Esra, yeni çıkardığı yeşilleri sürerken ben de zorlanmıştım ama onun dışında rahatsız olmadım hiç. Sürerken dağılırsa kuruyunca temizliyorum yanlardan ama bunda temizlememe hiç gerek olmamıştı.
    Öykü, Dilek <3

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...