13 Ağustos 2011 Cumartesi

Flormar 431

Scroll down for English! :)

Flormar'ın normal serisinde, kısa kapaklı şişesine koyduğu ancak bence Miracle Color serisine ait olması gereken bir oje bu. Cam kırıklı yapıda diyesim geliyor ama parçacıklar nispeten küçük. İstanbul'dan almıştım ancak Ankara'da Flormar kiosklarında da gördüm. Tek başına fotoğrafını çekmeye şans bulamadan yeni Konad damgamı denemek istediğimden de böyle oldu :D
Orjinal Konad damgası ile Born Pretty damgası arasında çok çok büyük bir fark var. Kauçuğun esnekliği, yoğunluğu ve yüzeyi çok farklı. Üzülerek söylüyorum ki BP damgasını öneremiyorum. Çok denememe rağmen hep parça parça geldi imajlar. İmajın tamamını alsa bile kenarları düzgün olmuyordu. Konad damgası ile ilk denemede imajın tamamını mükemmel bir şekilde alabildim. Tabi yine de doğru yere, doğru açıyla baskı yapmak ve kenarlarda boşluk kalmamasını sağlamak konularında zorlandım ama ilk deneme için fena olmadı bence :P Disk ise Bundle Monster 223. Desen için altın Golden Rose nail art ojesi kullandım.





This is a navy small-particled glass fleck polish by Flormar. It's added to the main line of polishes instead of the glass fleck collection, which I found a bit weird. I tried out my Konad stamp and Bundle Monster image disk 223 before I got a chance to photograph the navy polish. I used a pigmented gold chrome by a local brand. I really like both the stamp and the BM disk.

8 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...