30 Ağustos 2011 Salı

Flormar U08

Flormar'ın çıkardığı en şahane koleksiyonun en muhteşem ojelerinden biri U08. Koyu lacivert ve fuşya yanardönerli cam kırıklı bir oje. İki katta opak oluyor. Ancak bu serideki çok koyu renk ojelerin şöyle bir sıkıntısı var. Formülasyon yapılırken opak olsun diye içine siyah ojeyi bol koyuyorlar, içindeki cam kırıklı pigmentin yanardönerliği, ışıltısı boğuluyor. Böyle ojelerin üzerinden asetonlu pamukla bikaç kez hafifçe geçerseniz çok güzel yanardöner metalik bir görüntü elde edebilirsiniz. Bununla ilgili bol fotoğraflı bir yazı hazırlayacağım yakın bir tarihte. Ama şimdiden söylüyorum. Sevgili Flormar, bu ojelerin içindeki ışıltıları boğmamak için daha saydam yapıda, başka ojelerin üzerine de sürebileceğimiz ojeler yapın. Mesela bu ojenin içindeki ışıltı U16 ile aynı. U16 tek başına kullanılamayacak kadar saydam, ancak muhteşem bir yanardöner etkisi var. Bu ikisinin arasında ojeler yaparsanız çok tutacağını düşünüyorum. Ama Miracle serisine sonradan eklenen U33 numaralı ojenin de saydam halini yaparsanız yurtdışında bile deli gibi aranır, mutluluk dolar insanlar, ben böyle düşünüyorum :D Vakti gelince bahsedeceğim inşallah..
Bu fotoğraflarda da önce U08i tek başına sürdüm. Tek başına ne kadar yanardöner olabildiğini gösterdikten sonra üzerine bir de U16 sürerek daha da yanardöner yaptım. Böyle işte.


Omaygad. <3


Üzerine U16 sürülmüş hali. Release the kraken!!!1






Bu fotoğrafları taa ne zaman arkadaşımın evinde çekmiştim. Mezun olduk, o evden çıktı, şimdi fotoğraflara bakınca hüzünlendim.. :(

6 yorum:

  1. Oh may gard :O Burda hala yok ..

    YanıtlaSil
  2. These Flormar are amazing, I'm browsing all of them and I love them!

    YanıtlaSil
  3. Do you have access to Flormar polishes in Italy? If not, we could arrange a swap maybe? :)

    YanıtlaSil
  4. slm, el sergiliyorsun bence parmak üstlerinde olan siyah kıllara bir çözüm bulmalısın pek hoş gözükmüyolar çünkü...

    YanıtlaSil
  5. Sevgili adsız, fotoğraflarıma bakınca kıl görüyosan bu senin sorunun, beni rahatsız etmiyor.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...