26 Ağustos 2011 Cuma

Orly Glitz&Glamour

Scroll down for English! :)

Sürdüğüm en ilginç ojelerden biri bu. Renk olarak sıcak tonlu altın çok da ilginç değil ancak yapı olarak bunun gibi oje hakkaten bilmiyorum. Alıştığımız metalik altın renklerden farklı olarak bu ojenin içindeki parçacıklar bildiğimiz altın parçacıkları gibi. Taban rengi yok, sadece bu parçacıklar var içinde. Sim gibi de değil, ışıltı gibi de değil, glass fleck gibi de değil. Metal fleck diyesim geldi :P Sürünce de eli altın altın parçacıklar içinde bırakıyor. Herhangi bir metalik ojeden çok daha göz alıcı bir parlaklığı var, göz alıcı olmaktan çekinen biriyseniz sadece özel günlerde sürmenizi tavsiye ederim. İsminin hakkını %100 veriyor bence.
Orly ojeleri Türkiye'de bulmak mümkün. Şu linke tıklarsanız satış noktalarını görebilirsiniz. Fiyatı 18 YTL.







This is one of the most interesting polishes I've ever used. The color, midtone warm gold isn't that interesting, but the consistency and the finish is nothing short of amazing. I think the name is very fitting :) It's not a glass fleck, not a frost, not a true foil, but like actual pieces of gold. Metal flake? I don't know. When you remove it, the gold flakes get all over your hands. This polish is a lot more blingy than your regular gold polish, so if you don't like nails that make a statement I'd recommend to use this only on special occasions.

7 yorum:

  1. Bayıldım bayıldımmmm :))

    YanıtlaSil
  2. haklısın altın tozu gibi çok güzel:)

    YanıtlaSil
  3. sanki orly space cadet'in içindeki cam kırıklarının birkaç kat büyüğü var bunlarda. metal fleck denebilir o yuzden evet =))

    YanıtlaSil
  4. Süper dimi evet evet :) Sağolun kızlar

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...