27 Ağustos 2011 Cumartesi

Orly Royal Navy

Scroll down for English! :)

Orly Royal Navy neon mavi bazında turkuaz cam kırıkları olan jelly yapısında bir oje. Bildiğimiz cam kırıklı ojelerden farklı olmasını sağlayan şey taban renginin saydam olması ve içindeki parçacıkların çok yoğun olmaması. Böyle ojelere bayılıyorum, BB Couture'un da böyle ojeleri oluyor, ya da yine jelly oje içinde minik simler içeriyor. Denizin dibinde taşlar varmış falan gibi. Taban rengi neon olduğundan oje mat kuruyor, üzerine cila sürmek gerek. Ben bir de bunun üzerine Zoya Charla ve Alegra kullanarak sünger denemesi yapmıştım, ama kullandığım sünger kötü olduğundan çok da güzel olmadı, bir tane fotoğrafını koydum sadece. Sondaki fotoğraf da güneş ışığında çekildi, tırnak çizgisini ne kadar gösterdiği belli olsun diye. Üç kat sürmüştüm.







Uçlarına Alegra, diplerine Charla süngerlemiştim.



Orly Royal Navy is a neon blue jelly with turquoise glass flecks. I love this finish, jelly and not-so-condense glass flecks look very pretty. BB Couture also has polishes a lot like this. I want like 30 of them. It looks like you're looking at gems inside deep sea. Because the base color is neon, it dries matte, so you need to use a top coat. I also did an unsuccesful sponging with Zoya Charla and Alegra. The last pic shows the color under sun, to give you an idea of the level of opacity. I used three coats.

9 yorum:

  1. sen canlılığını yakalayabilmişsin, benim çektiğim fotolar hep koyu renk çıktı, lacivert gibi.

    YanıtlaSil
  2. Ben de diyodum rengi çok koyu çıktı, hehe :)

    YanıtlaSil
  3. tırnak uçları daha bii değişik çıkmış nedeni ne?

    YanıtlaSil
  4. Nispeten şeffaf yapılı bir oje olduğundan uçlara doğru tırnağın parmaktan çıkıntı yaptığı yerlerde rengi değişiyor.. Nası açıklayacağımı bilemedim tam ama böyle :)

    YanıtlaSil
  5. humm. . yinede çok hoşş :D:D

    YanıtlaSil
  6. senin kendi yaptığın süngerlemeli hali daha hoş :)

    YanıtlaSil
  7. Çok hoş rengi yahu, güle güle kullan. =) Bir de, Orly ojelerini Ankara'dan mı alıyorsun? Ankara'dan ise, özellikle tavsiye edebileceğin bir yer var mı?
    =)

    YanıtlaSil
  8. Bende üç tane Orly oje var. Bunu Ankara'dan, Kentpark'tan aldım. Glitz and Glamour İstanbul'da Cevahirden aldım, diğerini de DenizRio'ya getirttim. 365 avm'de de var gibi görünüyo Orly Türkiye internet sitesinde, ama oraya bakmadım. Bayramda bakıp yazarım :)

    Teşekkürler Tansuu :)

    YanıtlaSil
  9. Ben de Kentpark ve Tunalı'ya bakmıştım daha önceden. Tunalı'da seçenek çok çok azdı. Kent Park'ta da space cadet'i bulamamıştım. =/ 365'e bakmayı ben de çok istiyorum, çeşit açısından da çok merak ediyorum. =) Teşekkür ediyorum ve şimdiden iyi bayramlar diliyorum. =)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...