18 Eylül 2011 Pazar

OPI Passion

Scroll down for English! :)

OPI Passion fransız manikürlerinde kullanmalık şeffaf yapılı yumuşak bir açık pembe oje. Ben de pembe CA holo oje kullanarak bi fransız manikürü yapayım dedim. Böyle bişi ortaya çıktı. Passion bulunması zor bir renk değil. Denizrio'dan almıştım.

Satış sayfama göz atın, OPI, China Glaze, Zoya ve Essie oje satıyorum ucuz fiyata.

Bu arada, Golden Rose da Chanel Peridot'un aynısından çıkarmış. Geçen gün Tunalı'da oje alışverişi yaparken farkettim, ancak çok şey almış olduğumdan ona 5.5 lira vermek içimden gelmedi. Yarın tekrar gidip alabilirim, beklemede olun. Tunalı'da Orly, Gabrini ve yeni Alix Avien ojeler de satılıyor, oraları da söyleyeceğim. :)





I made a funky french manicure using OPI Passion and a CA pink holo polish. It's not super creative, but I like the soft elegance of sheer pink :)

11 yorum:

  1. hoş olmuş, ben de böyle bişey mi yapsam ne yapsam =)

    YanıtlaSil
  2. so chic! :)

    bu arada başak peridot dupe golden rose'un kaç numarası acaba?

    YanıtlaSil
  3. Ay herkese yayılmış :D Yarın öbür gün alıp geleyim koyayım bloga :) Pahalı geldi, çok şey almıştım o gün, numarasına bakmadan bırakıverdim kasada.

    YanıtlaSil
  4. ben pek beğendim :D çok güzeeeel :)

    YanıtlaSil
  5. ya ben de kioska gittim ama göremedim benzer bir renk, hangisiydi ki acaba? baya bakındım, hep turuncu ya da altın rengi gibiydi.

    YanıtlaSil
  6. Ya bulduğum yer çok garip bi yer, düz bi parfümeri, öyle bütün GR renkleri falan olan bir yer bile değildi. Çok şaşırdım görünce. Yeni metalik seri dedi kadın. Normal üçgen şişelerde. Baya bildiğin altın-yeşil yanardöneri görünüyodu, karıştırılcak gibi değil yani :) Yarın bakmaya çalışıcam söz :D

    YanıtlaSil
  7. tamam :)
    gerçi benim gittiğim kioskta metalic koleksiyonuna ait bir şey yoktu.. :/

    YanıtlaSil
  8. Metalik koleksiyon dedi kadın ama bi Peridot gibi olan vardı, bi de mor gibi soluk garip bi renk vardı, başka yanardöner yoktu hiç. Bi garip hakkaten.

    YanıtlaSil
  9. Ankara'da OPI bulamayan bir ben kaldım sanırım başak, nerden alıyorsun?

    YanıtlaSil
  10. Ben internetten alıyorum :) Şuraya bir göz at: http://dukkanlar.gittigidiyor.com/DenizRio/

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...