29 Eylül 2011 Perşembe

Orly It's Not Rocket Science

Scroll down for English! :)

Bu ojeyi alıp almamakta kararsız kaldım baya süre, çünkü bende China Glaze Zombie Zest var, bunun neredeyse aynısı gibi. Bunu aldıktan sonra onu satışa koydum, satış sayfasında bulabilirsiniz, ama onunla ilgili blog yazısını kaldırdım çünkü fotoğraflar çok kötü geldi gözüme.. Fotoğrafları kötü olan bütün blog yazılarını tek tek yeniden düzenliyorum :D Neyse, Zombie Zest ve bu aynı gibi, ama alınca ve sürünce farklı gibi geldi, bilmiyorum neden O_o değişik durdu gibi geldi rengi tırnağımda, karşılaştırma yapıp koymam gerek sanırım. 4 kat sürdüm. Üzerine de çabuk kuruması için Sally Hansen Insta Dri, her zamanki gibi.
Bu ojeyi Tunalı'daki Kıvılcım Parfümeri'den aldım. Orada Gabrini ojeler de satılıyor. Üstelik normalde artık 22 liraya çıkan Orly ojeler orada 19 lira. Biraz da bu yüzden aldım heheh :) Benim bloga koyduğum çoğu renk vardı, Meet Me Under the Mistletoe, Royal Navy, bu oje falan. Bakmaya değer :) Ayrıca Golden Rose'un Peridot çakması ojesini gördüğüm yer de oraydı, ancak geçen gün gidip baktım, kalmamış. Bulan olursa haber versin :P







I thought a lot about getting this polish or not, because I have China Glaze Zombie Zest. They are almost exactly the same, but somehow I don't think they look the same on my nails O_o I'm going to have to do a comparison. I used 4 coats, with Sally Hansen Insta-Dri on top.

10 yorum:

  1. eglenceli bir renge benziyor:)
    www.pelininstyle.com

    YanıtlaSil
  2. Ama iyi ki almışsın bence, severim bu ojeyi, elimde olmasa da :)

    YanıtlaSil
  3. iyi ki aldın bence de süper olmuş :)

    YanıtlaSil
  4. Ben de sonunda ChG It's Alive'i buldum, bunun kadar sari tonlu degil o.

    YanıtlaSil
  5. Zoya Charla yada ivankayı satsan hemencik alırım :// :)

    YanıtlaSil
  6. Onları satmammmmm :D
    Öykü, It's Alive çok güzel <3

    YanıtlaSil
  7. Quality posts is the key to invite the viewers to pay a quick visit the web
    site, that's what this web site is providing.

    my homepage grupa kreatywna
    My webpage - creative group

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...