11 Ekim 2011 Salı

Born Pretty Store tırnak süsleme taşları

Scroll down for English! :)

Bu taşlar Born Pretty Store'dan. Gördüğüm en küçük boydaki taşlar bunlar, çok tatlılar. 1 milimetre çapları var, nispeten kullanılabilir boyuttalar yani, çok çıkıntı yapmıyorlar. Renkleri arasında açık ve koyu renkler var. Ben koyu/canlı renkli taşları daha çok sevdim, bu yüzden onları kullanarak bir manikür yapmaya karar verdim. Alttaki oje Golden Rose 131 numara. Ojeden 3 kat sürdüm, top coat sürmediğim ve oje tam kurumadığı için üzerine taşları yapıştırmak kolay oldu. Nası aldın da tırnağına koydun o minicik taşları derseniz, kürdanın ucunu azcık ezip ıslatınca çok kolay oluyo alması :) Şimdiye kadar yaptığım en iddialı manikür buydu sanırım, ama oturup ince ince uğraşmak çok hoşuma gitti. Hobi olarak yaptığım başka şeylerden çok farkı yok gibi. Müzik falan açtım, baya eğlendim :P Yanlız şöyle bir hata yaptım: orta parmak dışındakilere top coat sürdüm düşmesinler diye. Taşların arasına girmek istemedi top coat, taşların yüzeylerini de yuvarlaklaştırdı. Düşüp düşmediğini kontrol bile etmedim, böyle bir manikür yapılacaksa birkaç saatlik kullanılması gerektiğine karar verdim. Üzerine birşey sürmeden çok çok daha güzel görünüyor. Belki tırnak yapıştırıcısı alıp deneyebilirim, ama tırnak yüzeyine zarar vermesinden korkuyorum.. Yaparsam blogda görürsünüz :) En son fotoğrafta da Golden Rose Nail Art simleriyle bunun mantığında daha kolay bi deneme yaptım, öyle kullanılırsa normal manikürünüz ne kadar dayanıyosa o kadar durur sanırım.

Born Pretty Store'a girmek için tıklayın. 1 milimetrelik taşları tek tek paketler halinde satıyorlar sanırım, ama e-mail atarsanız yardımcı olacaklarını düşünüyorum.

Bu arada kızlar, DenizRio garaj satışı yapıyor makyaj malzemelerini ve ojelerini ellerinden çıkarmak için. Facebook sayfasını beğenmeyi ve şuradan satıştaki ürünlere bakmayı ihmal etmeyin. OPI, Zoya, Essie ve Orly ojeler var tanesi 10 liradan :)








These rhinestones are from Born Pretty Store. These are the smallest size rhinestones I've seen, very cute. They're only 1mm in diameter and very easy to use, they don't stick out much. The colors include both dark and pastel colors. I liked the dark/bright colors more, so I decided to make a nail art design using those. I used a bright navy base. With 3 coats of nail polish with no fast drying top coat, the base was enough to make the rhinestones stick. I used the end of a toothpick to insert them on to my nails. A toothpick is a great tool if you flatten and wet the ends a little. This is probably the most out-there manicure I did so far, but I really liked working on it with great care. It's really not any different than the other things I do as hobbies. I had music on and everything, it was fun :P A mistake I did though: I used top coat on top of the rhinestones to make them stay in place. The top coat didn't want to go between the rhinestones and flattened the surfaces of the rhinestones. I didn't even check to see whether it improved longevity or not, I think this kind of manicure would best be suited for a couple of hours usage in a special occasion. It looks much, much better without top coat. I might try a nail glue, but I'm scared of damaging my nails' surfaces.. You will see if I ever decide to try it :) I did a version of this manicure with glitter nail art polishes for daily usage too.
Click the link above to go to Born Pretty Store if you want to purchase nail art supplies :)

10 yorum:

  1. vay vay vay başak nasılda renkli manikür yapmış ve ne kadar uğraşmış:) tek kelime harika olmuş ellerine sağlık :)

    YanıtlaSil
  2. Çok güzel olmışşş :)

    YanıtlaSil
  3. Çok güzel olmuş bayıldmmm

    YanıtlaSil
  4. Çok güzel olmuş hakkaten de bunları çıkarırken zorlanmıyor musun canım nasıl çıkarıyorsun ?? :)

    YanıtlaSil
  5. başak aşmış olmuş =D

    YanıtlaSil
  6. harika olmuş ciddi ciddi uğraşmışsın ben yapamazdım heralde tebrikler :)

    YanıtlaSil
  7. Ay teşekkür ederim herkese :D Bu kadar beğenileceğini tahmin etmemiştim heheh :)
    Junkhead, pıt pıt diye ıslak ojenin üstüne koydum yav çok kolay çıkıyor :)

    YanıtlaSil
  8. oyyy çok güzel olmuş gerçek olamaz yaw:)

    YanıtlaSil
  9. İnanılmaz ama gerçek :P

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...