12 Ekim 2011 Çarşamba

Nail Trick Asetonsuz Çıkan Oje 1 Yaşında!

Nail Trick'ten gelen bu maili paylaşıyorum, umarım ilgilenenlere yardımcı olur :)


Bir yıl önce Nail Trick Peel Off Asetonsuz Çıkan Oje ile serüvenimize başladığımızda önümüzde çok zorlu bir yokuş olduğunun farkındaydık. Alışılmışın dışında, normlara aykırı bir ürünün, sıralandığında sayfaları doldularacak kadar sağlık, moda, esneklik avantajı da olsa, kabul görmesini ve insanların hayatının bir parçası olmasını sağlamanın zorluğunu biliyorduk; Nail Trick gibi adı sanı duyulmamış bir marka ile üstelik... Ama galiba başardık! Açık görüşlü, geniş fikirli, yeniliklere susamış Türk tüketicilerin merakı ve bize şans tanıması ile Nail Trick’i tanıtmayı başardık.

Geçtiğimiz yıl içinde, her biri birbirinden değerli çok sayıda aylık kadın, güzellik, moda ve bebek dergilerinde boy gösterdik, hatta gazetelerde ve haftalık magazinlerde bile! Çok sayıda blogger bizi farkedip ürünümüzü denedi, Nail Trick hakkında neler düşündüklerini takipçileriyle paylaştı. Türkiye’de sayılı, sektör lideri kuaför salonlarında yerimizi aldık ve farkımızla manikür-pedikür tercihlerinde ön sıralarda yer alabildik. Sosyal medya takipçilerimizin ve satın alıp kullananların sayesinde ünümüz ağızdan ağıza yayıldı. Özel alışveriş sitelerinde cazip kampanyalarımızla binlerce tüketicimizi Nail Trick ile tanıştırabildik.

Çok sınırlı sayıda üretim ile başladığımız bu serüvene, yüksek hacimde üretim ve pazarlama kaynağı ile devam edebilme imkanına birinci yaşımızda ulaşabildik. Bu da tüketicilere yansıttığımız fiyatı önemli ölçüde düşürebilme imkanını beraberinde getirdi.

Şimdi Nail Trick’i Türkiye'nin her kesiminden tüketici ile tanıştırma zamanı:



Artık Nail Trick Peel Off Asetonsuz Çıkan Oje 16 TL.


1. yaş günü şerefine, 24 Ekim’e kadar ise yalnızca 8 TL.

Yaş günü videomuzun tadını çıkarın.


http://www.youtube.com/watch?v=qY9FcVPcdhM



Çek çıkar oje ile renkli ve sağlıklı günler sizleri bekliyor.



Sürün ve soyun!


Nail Trick

Detaylı bilgi için: www.nailtrick.com ve www.asetonsuzoje.blogspot.com

3 yorum:

  1. makul bir fiyata inmiş nispeten :)

    YanıtlaSil
  2. bi de parmaklarının üstündeki kıllar olmasa....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Vay arkadaş ya, fotoğraf olmayan postta bile gelip şunu yazan kafaya hayranım.

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...