28 Kasım 2011 Pazartesi

China Glaze QT

Scroll down for English! :)

Aslında bu ojeyi alalı baya oldu ama geç olsun güç olmasın :) Zamanında duyurmadım ama Tanaçan Kozmetik China Glaze'in dillere destan, üretimden kalkmış holografik koleksiyonu OMG'yi nasıl ettiyse getirdi, holografik severleri bayram ettirdi. Ben de sevgili DenizRio sayesinde kendim için ayırttım hepsinden :) Eğer bakarsanız stokta Tanaçan'da tükenmiş olan renkler de olabilir. Bu QT, "cutie" diye okunuyor, öyle bir laf oyunu yapılmış. Renk çok canlı bir pembe. Holografik etkisi de muhteşem. Koleksiyondaki diğer renklerle kıyasla bi nebze sönüklük var ama canlı/koyu renklerde bu hep oluyor ve ben sorun olarak görmüyorum. Holografik holografiktir :P İki katta opak oluyor, sürümü çok sorunlu değil, üzerine çabuk kuruması için top coat geçince holografik etki azalmıyor. Bu fotoğrafları çekmek için cumartesi sabahı dokuz buçukta uyandığımı da belirtmek isterim :) Güneş direk olarak o saatte vuruyor sadece.







The Turkish distributor of China Glaze surprised everyone and started selling the OMG collection! D: I of course got my share of damage. This is QT, a gorgeous hot pink with an amazing fine, linear  holographic effect. Two easy coats and not dulled by top coat. Simply stunning! I woke up at nine thirty on a saturday morning to catch sunlight for these pictures :D

6 yorum:

  1. Ba-yıl-dım!
    Paraya kıyıp alamadım bi tane şunlardan :'(
    Golden Rose'un hololarından alıcam. Onlar da fena değil. Çünkü ben bu duruşa bayılıyoruuummm!!!
    Bu arada fedakar blogger diye buna deriim!:))

    YanıtlaSil
  2. Ya evet inanılmaz pahalılar ama uf çok güzel :D Teker teker artık hehe.

    YanıtlaSil
  3. Bende bu OMG serisine bayilanlardanim. QT'nin cileksi pembesi cok hos. Ben Holografiklerin kolay sürülmesi icin Nfu.Oh'nin Aqua Base'ini kullaniyorum. Holohgrafiklerin yeri gercekten ayri =)

    YanıtlaSil
  4. Bu kadar oje delisi biri olarak tek holografik ojesiz ben kaldım herhalde :D

    YanıtlaSil
  5. MagiccCat, aqua base benzeri birşey almak benim de aklımdan geçti ama idare ediyorum sanırım :)
    Junkhead LOL'u öneririm tam senlik :)

    YanıtlaSil
  6. tek kelimeyle harika bir renk :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...