15 Kasım 2011 Salı

Clarins 230 franken

Scroll down for English! :)

Bir önceki yazıda aldığım holografik pigmentlerle beraber üç çeşit de yanardöner pigment almıştım. Bu pigmentler de 1er gramlık minik kavanozlarda geldi ve hepsinden ojelerin üzerine sürmeye top coatlar yaptım. Bu pigment kırmızıdan yeşile dönüyor. Kırmızısı çok canlı bir kırmızı, yeşili de maviye çalan çok canlı bir yeşil, ama direk güneş altında foto çekemediğim için sönük duruyor renk olarak. Şu videodan bu pigmentin siyah üzerinde nasıl durduğunu görebilirsiniz. Bu pigment yıllar önce üretimi bitmiş olan ve ebay'de astronomik fiyatlarda satılan Clarins 230 numara ojenin içindeki pigment. Ben de yaptığım top coat ona benzesin diye içine azcık mor damlattım, ve OPI Houston We Have a Purple üzerine sürdüm. En son fotoğrafta tek başına ve siyah üzerine sürülmüş halini görebilirsiniz.

Elimde hala bir miktar var bu pigmentten. Bundan, ve aldığım diğer yanardöner iki renkten istek üzerine top coatlar yapıp uygun fiyattan satmayı düşünüyorum. İsteyen olursa bana mail atabilir :D Eğer yanardönerliğinden şüphe ediyorsanız üstte linkini verdiğim videoya bir bakın... :P














Thanks to Kitties26 from More Nail Polish, I have amazing multichrome pigments :D Here is the first franken I did with the red to green pigment. Of course, I tried to make a Clarins 230 dupe :P You should check out the link above to see a video that shows the duochrome in this much better than I did. It comes alive over dark colors, as you can see in the last picture, on its own and over black.

7 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...