22 Kasım 2011 Salı

Yanardöner topcoat frankenler, almak isteyen buraya

Scroll down for English! :)

Bunlar benim More Nail Polish'ten satın aldığım, uzun zaman önce üretimi durdurulmuş ve ebay'de astronomik fiyatlara giden Clarins 230 numara ve Liquid Euphoria marka ojelerin içinde kullanılan pigmentlerle yaptığım yanardöner şeffaf ojeler. Daha önce bi tanesini mor üzerine göstermiştim, ama renk değişimini tam göstermediği için böyle bir post hazırlıyıp üçünü birden göstereyim dedim. İsim koymadım bunlara ama yanardöner gösterdiği renkler üzerinden ayıracağım.

Bu pigmentlerden sadece top coat yapmayı planladığım için şu an elimde kalan pigmentler kullanılmadan bekleyecek çekmecede. Ben de öyle olmasının yerine beğenen olursa kendime yaptığım ojelerin aynılarından isteyenlere yapmak istiyorum. Yine başka renklerin üzerine sürmeniz gerekecek, efekt ojesi gibi düşünün. Şişelerin içine 1er 2şer damla renkli oje damlattım ki şişede güzel görünsün :) Alix Avien şişesinde yapıp 15 liraya satıyorum. Bu fiyat benim pigmentlere verdiğim parayı anca karşılayacak, o kadar az miktarda var yani elimde :) Paypal ile ödeme kabul edeceğim, iade yok, kargo ücreti size ait. İlgilenen olursa beslap at hotmail.com'dan bana ulaşabilir, ya da bu yazıya mail adresini yorum olarak bırakabilir.

Tabi ki beşbin tane fotoğraf çekecektim. Ne beklediniz? :P

KALMADI. İlki kırmızı-yeşil. Bu Clarins 230un içindeki pigment. 1 kat Golden Rose Nail Art siyah ojenin üzerine iki kat sürdüm. Çok canlı bir kırmızıdan çok canlı bir yeşile dönüyor. Video için tık tık



2 TANE KALDI. Bu altın-yeşil. Yine Golden Rose Nail Art siyahı üstüne iki kat. Bronza çalan bir altından yeşile, hatta azcık turkuaza dönüyor. Videosu için tık tık


3 TANE KALDI. Bu da yeşil-mavi. En müthiş olanı bu bence ama fotoğrafını çekmek de çok zor oldu. Çok canlı bir yeşilden çok canlı bir maviye dönüyor, azcık mor bile görünüyor. Sihir gibi :D Videosu için tık tık. Bu videoları More Nail Polish çekmiş, muhteşem görünüyo yanardöner.



Here are the franken top coats I made with the pigments I got from More Nail Polish :) I am thrilled with the results, the colors are so vivid and the duochrome effects are very strong. These are all on top of black. I added color to the polishes to make them look pretty in the bottle, but they don't give any color when put on top of other colors.

9 yorum:

  1. beni 1. sıraya yazarsan sevinirim, üçünden de istiyorum!! :)))

    YanıtlaSil
  2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  3. ya ben yanlışlıkla kaldırdım yorumu:)))) Ben de istiyorum üçünden de demiştim. Ama paybal yok, nasıl yapacağız ki?

    YanıtlaSil
  4. Havale ile de olabilir ancak bana haber vermeniz ve benim kontrol ettirmem gerekir, ondan sonra yollayabilirim. Bi de düzeltmeyi ihmal etmişim, kırmızı-yeşil pigmentten kalmadı. Ama diğer ikisinden yapabilirim. Bana beslap@hotmail.com'dan mail atabilirsen konuşuruz :)

    YanıtlaSil
  5. mailimi attım, buradan da haber edeyim dedim:)

    YanıtlaSil
  6. your frankening is gorgeousssssssssss i wish i had $$ to buy some

    YanıtlaSil
  7. Aww, Sarah. It'll probably make more sense for you to purchase from indie polish makers from the US though :) Girly Bits has polishes with these pigments, I believe.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...