17 Aralık 2011 Cumartesi

Golden Rose Manyetik oje 4 numara

Scroll down for English! :)

Golden Rose'un manyetik koleksiyonunun üç rengini daha aldım maviyi çok beğendikten sonra. Ama biraz pişman oldum. Niye derseniz, yeni aldığım üç ojenin de fırçaları sağa sola oynuyordu, oje rahat sürülemiyordu. Ben de fırçaları yerinden çıkarıp geri yapıştırmaya çalıştım. Bi tanesinin fırçasının kılları elimde kaldı. Bi tanesini düzeltebildim, diğer ikisinin fırçalarını başka kullanmadığım Golden Rose Paris ojelerin fırçalarıyla değiştirdim. Ojeler çok güzel, manyetik etki çok ilginç ama almadan önce fırçaların kontrol edilmesi gerekiyor, yoksa paranızı boşa vermiş olursunuz, benden söylemesi. Neyse, fırça sıkıntısını çözebildikten sonra yeşil olanı sürdüm, buyrun fotolar :) Renklerin daha canlı olmasını bekliyordum, tırnakta şişede durduğundan çok daha grimsi duruyor. Tanesi 6.90 lira bu ojelerin. Ben Ankara'da Cepa AVM kioskundan aldım. Başka markaların da manyetik ojeler çıkarmasını ümit ediyorum.





I got three more of Golden Rose magnetic nail polishes and to my dismay the brushes were faulty. They were loose inside the caps. I took the brushes out to glue them back again, but one of the brushes just fell apart in my hands. I could fix the brush in this one, but for the two others, I had to exchange the brushes with other polishes I didn't use. Anyways, after I fixed the brush I put on this green one :) It looks a lot brighter on the bottle than it does on the nail, which was a bit disappointing.

9 yorum:

  1. ben henüz fırsat bulup alamadım,güzel görünüyor almalıyımm:)

    YanıtlaSil
  2. Yeşili daha mı güzelmiş sanki mavisinden falan ^^ Cepa'da var demek ha, o zaman yarın gidicem zaten Cepa'ya gidip de almamak olmaz dimi :D

    YanıtlaSil
  3. çok güzel çok!! ^_^

    YanıtlaSil
  4. Umarım heryere gelir yakında da alabilrsiniz ^-^

    YanıtlaSil
  5. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  6. Çok güzel. Bende de pembesi var. Sürmeyi becerene kadar çok uğraştım :D
    Ben de Ankara Kızılayda Meşrutiyetteki büyük parfümeriden aldım (adını hatırlamıyorum) Her renk yoktu maalesef orda da :/ Ama fırçası güzeldi. Cepaya defolu ojeler yollamışlar heralde =P

    YanıtlaSil
  7. Bir Ankaralı daha :D Kızılay'a gitmeyeli çok uzun zaman oldu, çarşamba günü gideceğim sanırım. Almak istediğim iki renk daha var :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...