26 Aralık 2011 Pazartesi

Orly Fowl Play ve çekiliş sonucu

Scroll down for English! :)

Alix Avien Shine Plus mini oje seti çekilişimin yorumlarının listesini çıkarıp random.org sitesini kullanarak çekilişin talihlisini belirledim! Kazanan Merimania :) İletişime geçeceğim en kısa zamanda. Başka çekilişler için takipte olun :)

Bugünün ojesi Fowl Play Orly'nin Birds of a Feather koleksiyonundan bir oje. Koyu mor jel yapıda ve içinde kırmızıdan yeşile dönen pullar, mavi opal simler ve minik gümüş cam kırığı ışıltılar var. Aslında bu ojeyi çok beğeniyorum, ancak çok koyu renkli gelmişti bana, ben de 3 ml'lik bir şişeye azıcık döktüm ve şeffaf cila ile şeffaflaştırdım. Sonra da tırnaklarıma canlı fuşya renkte bir ojenin üzerine sürdüm, daha canlı bir renk olması için. Ufak da olsa bir fark yarattı ama bu sefer ojenin derinliğinden ödün vermiş oldum. Sonradan o şişeye kırmızı-yeşil pullu oje, mavi pullu oje ve mavi opal simli oje ekleyerek daha şeffaf ama daha simli bir franken yapmış oldum, sürdüğüm zaman onu da paylaşırım :)
Orly Türkiye tarafından getirilen Orly ojeleri artık güvendiğimiz çok cici DenizRio'dan alabiliyoruz








Fowl Play is from Orly's Birds of a Feather collection. It's a dark purple jelly with red-green flakies, opalescent blue glitter, and silver glass fleck shimmer. I love this polish, but I find it too dark, so I poured a little in a 3 ml bottle and mixed it with clear polish. Then I put that over a bright fuchsia color to get this result. It's slightly brighter, but it has lost the depth of the jelly finish. Later on I added some red-green flaky polish, blue-violat flaky polish, and some opalescent blue glitter polish and made it even better :) I'll show it when I use it.

7 yorum:

  1. özendim lan! yarın mıknatıslı sürecektim ama bunu sürmeye karar verdim! =)

    YanıtlaSil
  2. çok şık

    çekilişime beklerim
    http://kozmetikdeneyimleri.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  3. punc mı ne deniyor ya içiçek içinde parçacık var gibi :) çok güzel :D

    YanıtlaSil
  4. Teşekkürler yorumlarınız için :) Panç gibi evet iyi benzettin Tansu :) Bence de son katıl artık Merimania :P

    YanıtlaSil
  5. Tenho esse esmalte mais nunca usei, deu até vontade.
    Ficou muito lindo.
    Beijos

    YanıtlaSil
  6. yeni oje trendlerini takibe aldım...
    http://gizemin-blogu.blogspot.com/

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...