19 Ocak 2012 Perşembe

Barielle Elle's Spell

Scroll down for English :)

Bu oje İstanbul gezilerimin birinde Cevahir AVM eczanesinden aldığım bir oje. İnternet sitesinde Barielle ojelerin satıldığı yerler yazıyor ancak heryerde çok renk olmayabiliyor, arayıp öğrenmek gerek. Elle's Spell kırmızı jel bazda kırmızıdan yeşile dönen pullar içeriyor. Tek başına opaklaşması için 4 kat falan sürmek gerektiğini okuduğumdan Golden Rose Nail Art fuşya renkli oje üzerine iki kat sürdüm. Rengini de biraz pembemsi yaptı, çok beğendim ^-^ Başparmağıma da denemek için Klean Color Chunky Holo Black sürmüştüm, paket o gün gelmişti çünkü hehe.









This is a polish I got in one of my İstanbul trips. It's a polish that has red to green shifting flakes in a red jelly base. I'd read that it takes four coats to get opaque, so I put two coats on over fuchsia. It made the color a bit pinker, which I loved ^-^ On my thumb I also put Klean Color Chunky Holo Black, because the package arrived that day and I wanted to try it out.

8 yorum:

  1. ayy mükemmelmiş yaa :)

    YanıtlaSil
  2. bunun uzerine ring in the red sur... pisman olmayacaksın =)

    YanıtlaSil
  3. Harika olmuşşşş.
    Sevgiler.
    Takibindeyim.

    YanıtlaSil
  4. Teşekkürler yorumlar için ^-^ Beğenmenize sevindim.

    YanıtlaSil
  5. bence de şahane görünüyor Başak'cım :)

    YanıtlaSil
  6. senin bu yazını okuduktan sonra ben de gidip almıştım. Şimdi en sevdiğim, aşık olduğum ojelerimden biri. Sonbahar yapraklarını anımsatıyor bana!

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...