14 Ocak 2012 Cumartesi

Klean Color Chunky Holo Black

Scroll down for English! :)

Chunky Holo Black diğerlerinden farklı olarak farklı boylarda altıgen simler içeren bir oje. Simlerin renkleri aynı, ancak farklı boyutta olmaları muhteşem. Keşke bi sürü renkte böyle altıgen simli ojeler olsa :) Burda tek kat Alix Avien 100 numara üstüne sürdüm. Bu Alix Avien mini ojelerinden koyu yeşil olanı. Chunky Holo Black'in yapısı siyah jel halinde olduğundan alttaki rengi baya koyulaştırdı. Bir de biraz geç kuruyor bu ojeler, China Glaze Fast Forward top coat, Seche Vite, Sally Hansen Insta Dri gibi çabuk kuruyan topcoat olmadan çok kullanılmaz gibi geliyor bana.
Bu setten kullanmayacağın renkler var benim. Eğer almak isteyen olursa bana beslap at hotmail.comdan ulaşabilir. Fotoğraf da koyacağım, sonraki bir postta daha ayrıntılı yazarım ama satacağım renkleri söyleyeyim, Candy, Poppy, Clover ve Teal. 



bulanık foto :c








Chunky Holo Black is different from the others in the sense that it has hexagon glitters of various size. Same color glitter, but the different sizes make it amazin :) I wish there were other colors like this one. I put it on over a dark green, but because it's a black jelly it darkened the base color. These polishes also dry very slowly, I think you have to have a fast drying top coat to use them comfortably.

8 yorum:

  1. oh mon diéu!!

    harikaymış bu yaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!

    YanıtlaSil
  2. süper süper harikaaa :)

    YanıtlaSil
  3. Ben de aynı tepkiyi verdim :D Teşekkürler yorumlar için <3

    YanıtlaSil
  4. Daha yeni gördüm :D harika bişeymiş ben de sipariş verdim iyi ki bundan vermişim :DD yehu sevindirik oldum :P

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...