6 Ocak 2012 Cuma

Luxy Box Aralık Kutusu

Luxy Box aralık kutusu geçtiğimiz hafta ben şehir dışındayken geldi, içindekilere göz atıp yazı yazabilmek ancak şimdiye denk geldi. Buyrunuz efendim. Deneme boyu ürünlerden oluşan kutular oldukça popüler şu sıralar, benim de denemek istediklerim vardı ancak fiyat konusunda yaşanan bazı sıkıntılar beni alıkoymuştu şimdiye kadar. Luxy Box benimle ürün tanıtımı için iletişime geçince oldukça sevindim. Bildiğimiz gibi bu kutu her ay farklı ürünler içeren, sabit bir fiyat ödeyerek sahip olduğunuz bir kutu. Paketin geldiğini görüp açması da ayrı bir heyecandı :) Çok şık pembe bir kutu içinde, pembe bir kağıt ve altın renk simli bir kar tanesi süs ile kaplanmış ürünler geldi elime. Ürünleri, amaçlarını ve tam boy fiyatlarını fotoğrafta görebilirsiniz.

Ürünlerin iki tanesi boyalı saçlar için şampuan ve saç kremi. Ben saçlarımı boyamadığım için yorum yapamıyorum. Diğer ikisi de kırışıklıklar için anti-aging kremi. Kırışık problemim olmadığı için bu ürünlere de yorum yapamayacağım malesef. Oje ise çok güzel bir detay olmuş bence, onu beğeneceğim süpriz değildi bence :P Tam boy Mavala marka oje koymuşlar. Dürüst olmam gerekirse Mavala fiyatı, küçük boyu ve orjinal olmayan renk kartelası ile kendim alıp denemeyeceğim bir marka, ama bu ojeyi deneyerek önyargılarımı aşabilirim belki. Sürdüğüm zaman mutlaka paylaşırım.

Ürünlerin dördünün bana uygun olmamasının Luxy Box'la ilgili bir sorun olmadığı kanaatindeyim, ama kayıt olunması üzerine gönderilecek ürünlerin daha kişiye özel yapılması çok daha mantıklı olur. Bunun dışında Türkiye'de çok bilinmeyen ama bariz bir şekilde lüks tüketime yönelik markaları bu kadar uygun bir şekilde bize sunması büyük bir artı. 19 liralık fiyatı çok uygun. Ben sonraki aylarda da neler çıktığını takip edeceğim, belki bana uygun ürünler çıkar :)








Eğer üye olmak istiyorsanız buyrun: http://www.luxybox.com/?refcode=muv89 

3 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...