17 Şubat 2012 Cuma

Flormar Manyetik Ojeler

Flormar'ın da manyetik oje çıkardığını bloglardan ya da kiosklarda görmüş olabilirsiniz. Ben de birkaç rengi alıp denedim, fotoğraflarını çektim, iki haftadır falan bekliyor. Ben de bugün iki farklı manikür koymaya karar verdim.
İlki 8 numaralı koyu gri olan, işaret parmağında da mavi olan var. Bu mavi Golden Rose manyetik mavisinden daha canlı bir renk, ancak manyetik malzeme az koyulmuş olsa gerek, çok da çizgi oluşmuyor. Gri olan ise şahane oldu. İçinde minik simler de var, mıknatıs onları yüzeye çıkardı, çok ilginç bir görüntü oluştu. İlginç gelmediğinden gümüş renk almamıştım Golden Rose'dan, Flormar'ınkindeki bu simler almama sebep oldu. Bu resimlerde tek kat var. Flormar manyetik ojelerinin mıknatısı ilginç bir şekilde çalışıyor. Fotoğrafını çekmedim, ama büyükçe bir plastik aparatın içinde kıvrımlı ince bir mıknatıs var. Tırnağınızı ucuna dayıyorsunuz, plastik kısım parmağınıza geliyor. Ben çok kullanışlı bulmadığımdan fıyp diye çıkardım mıknatısı, tırnağın üzerine tek başına tuttum. Kıvrımlı olduğu için tırnaklarda boydan boya çizgiler çıkıyor, boşluk kalmıyor, çok iyi yani.Bu fotoğrafların rengi çok sarı oldu, düzeltmeye de üşendim kusura bakmayıng.


Bu da 5 numaralı kırmızı olan. Rengi canlı ve koyu, çok güzel bir kırmızı. Burda ilginçlikler peşinde koştum. Önce tırnağın yarısını boyadım, Golden Rose mıknatısını düz tuttum. Sonra diğer yarısını boyadım, Golden Rose mıknatısını yan tuttum. Tek tek yapmanız ve çabuk davranmanız gerekiyor, benim de çok düzgün olmadı ama fikrimi çok beğendim doğrusu :P Bunu Flormar mıknatısıyla yapamam gibi geliyor, kıvrımlı olduğundan yan tutunca çizgiler çıkmaz sanki. İlk fotoğraf florasan lamba altında çekildi, diğerlerinin rengi daha gerçeğe yakın.


Bu renkler dışında çok güzel bir yeşil, bi tane daha açık bi gri, birkaç da mor-pembe tarzı renk vardı. Fiyatı 5 lira.

9 yorum:

  1. Süper gözüküyorrr

    HEDİYE ÇEKİLİŞİM

    http://selenaycoser.blogspot.com/2012/02/giveawaylancome-hypnose-drama-and-bath.html

    YanıtlaSil
  2. fikri çok beğendim :) golden rose yıldız yapan magnet de çıkarmış.

    YanıtlaSil
  3. Ben de aldım kullanıyorum çok memnun kaldım :)

    YanıtlaSil
  4. I didn't know Flormar also makes these magnetic polishes. They look great!

    YanıtlaSil
  5. denedim harika oluyor :)

    YanıtlaSil
  6. Bende çok memnun kaldımm :D uzunn bir süre bıkmadan kullanıcam sanırım :)

    YanıtlaSil
  7. Teşekkürler yorumlar için :) Beğenmenize sevindim. Thanks ladies :)

    YanıtlaSil
  8. Yaa bayıldım bende her gün sürüyorum okuldada :) Çok memnunum <3

    YanıtlaSil
  9. Tırnakta muhteşem duruyor. Daha önce çatlayan oje kullanıyordum ama bu ÇOK KOLAY!!!

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...