19 Mart 2012 Pazartesi

Butter London Victoriana

Scroll down for English! :)

Victoriana Butter London'ın Douglas mağazalarında satılmaya başladığını duyduğumda aklıma "almalıyım" diye gelen ojelerden biriydi. Soluk mavi/yeşil renklere bayılıyorum ve bunun içindeki ışıltılar çok hoşuma gitti. İki katta opak oluyor. Douglas mağazalarında OPI ve Alessandro da satılıyor. Ankara'da Cepa'da, Eskişehir'de Espark'ta var.

Sana puanım 9 kanka.



This was one of the polishes that sprang to my mind when I learned Butter London came to Douglas shops in Turkey. I love muted green&blue colors and fell in love with the shimmer in this one. I put on two coats.

10 yorum:

  1. Douglas'ta Opi var mı gerçekten? Ayy çok sevindim;)

    http://dolabimdantasanrenkler.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Var ama çok az renk oluyo genelde :) Keşke yeni koleksiyonları da getirseler diycem ama aşırı pahalı oluyor.. :/

      Sil
  2. baya çok güzelmiş! :)

    YanıtlaSil
  3. Butter'ları çok beğeniyorum ama çok pahalı be Deouglas'ta :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Pahalı malesef :/ Pastel 17 buna benziyor alternatif olabilir.

      Sil
  4. Ben de ilk Butter London ojemi Douglas'tan aldım ama hiç memnun kalmadım. Asıl yeşilli sarılı bir tane vardı, Berlin'de görüp beğenmiştim. Onu getirmemişlerdi Türkiye'ye... Ben de mor simli aldım, adını hatırlamıyorum şimdi. Hiç beğenmedim. Bunun rengi süpermiş, gidip alabilirim her an. Bir de Douglas'ta pahalı demişler Butter London'a ama yurtdışında da çok pahalı, içiniz rahat olsun yani. :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yeşilli sarılı olan Wallis olabilir mi acaba? Onu ben de çok beğendim :) Ben bununla beraber No More Waity, Katie ve Henley Regatta da almıştım.

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...