27 Mart 2012 Salı

Flaky frankenler, almak isteyen?? :)

Scroll down for English! :)

İnternetten aldığım malzemeler ile yaptığım frankenleri göstermeye devam ediyorum. Bunlar da TKB Trading'den aldığım pullarla yaptığım flaky ojeler. Bu pullar Inglot, Nfu Oh flaky ojeleri gibi değil de daha pastel renklerde parlıyor. Toplam beş çeşit var, pembe, yeşil, mavi ve altın renklerde, ve bi tanesi de hepsinin karışımı, ama o yeşil olana çok benzediği için koymuyorum. Şeffaf cilaya karıştırarak yaptım bunları, şeffaf cilada pullar dibe çöküyor malesef ama içine çelik boncuklardan koyduğum için karıştırınca sürülebilir hale geliyor. Biraz uğraştırıyor, fırçaya pul gelmesine dikkat etmeniz gerekiyor ama değer bence :D Ve iyi bir haberim var, bunlardan yapmak için elimde malzeme var şu an. Her birinden 3-4 tane yapılacak kadar malzeme olduğunu düşünüyorum ancak yapana kadar belli olmaz :P Eğer dibine çöküyor olması sorun olmayacaksa isteyenlere yapıp satabilirim. Tanesi 15 lira, isteyenler beslap@hotmail.com'a mail atabilir.

Fotoğraflarda işaret parmağımda renkli oje, diğer parmaklarda siyah üzerine sürdüm. İstediğiniz her renk oje üzerine sürebilirsiniz, ama ben burada gösterdiğim tarzda renklerin üzerine beğendim en çok. Açık ve pastel renklerde çok belli olmuyor pullar. Silmesi çok problemli değil, pullar çok ince olduğundan yüzey çok pürüzlü de olmuyor ama top coat sürmedim fotoğraflarda görebilin diye.

PEMBE



ALTIN


YEŞİL


MAVİ



These are the frankens I made with TKB Trading's flakies. They're not like the flakes in Inglot and Nfu Oh flaky polishes, but are more pastel coloured. I added the flakes to clear polish, which means they settle in the bottom but the steel balls I put in the bottles make it easier to use.

4 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...