15 Mart 2012 Perşembe

Kleancolor Chunky Holo Bluebell

Scroll down for English! :)

Kleancolor Chunky Holo ojeleri sürmeye doyamadım :P Bu da Bluebell. Şişede görünüşünü en çok beğendiğim KC bu oldu ama biliyoruz ki tırnakta aynı duruyorlar. Ama şişe duruşunu referans alıp koyu lacivert üzerine sürdüm. Bu fotoğraflar evden çıkmadan acele ile 30 saniye içinde çekildi ama bilgisayarda bakınca ağzım açık kaldı, yanardöneri ne güzel yakalamış makine. Yakın zamanda çok bulanık fotoğraflar çekmişliğim var, biraz da bu yüzden yazılarım azaldı :/ Neyse ki güneş daha sık çıkmaya başladı, artık gelsin hololar, simliler :P
Aslında bir sürü güzel ojem oldu son bir iki ayda ancak hem sürmeye fırsat olmuyor, hem de bloga koymak için çok büyük bi efor sarfetmem gerekiyormuş gibi geliyor artık. Eskiden yazıları yazar yazar her gün bi tane koyardım ama şimdi haftada iki kez yazsam iyidir gözüyle bakmaya başladım. Kış motivasyonsuzluğu mudur nedir artık bilmiyorum.
Geçen hafta İstanbul'a diğer oje bloggerı arkadaşlarımla buluşmaya gittim. Fotoğrafı Tansu'nun blogundan aldım. Resme tıklayıp bloguna gidebilirsiniz. Bu buluşmada daha önce hiç görmediğim Merve, Ece, Esra ve ta Kayseri'den gelen Betül de vardı. Amerika'dan gelmiş olan Öykü'den bahsetmiyorum çünkü onu daha önce görmüştüm :P Deniz, Nemolatte, Dilek zaten görüşmüş olduğum süper insanlar <3 Çok güzel vakit geçirdim, çok güzel ojelerim oldu, çok da yoruldum. Pazartesi sendromu yaşayan biri değilim ama böyle bi haftasonundan sonra ağır oldu :)
Bu arada alışverişin ipini iyice kaçırdım. Öykü'den aldığım Ludurana ve Ozotic'ler, DenizRio'dan aldığım tonla China Glaze ve Orly, Pellini'den aldığım OPI ve Zoyalar, TKB Trading'den aldığım franken oje malzemeleri, Youmix Cosmetic'sten aldığım simler, kısacası ciddi ciddi insanlıktan çıktım ama içim de kıpır kıpır olmuyor değil :P Vakit ve motivasyon bulabildikçe koymayı planlıyorum.












I can't get enough of Kleancolor Chunky Holo's! This is bluebell over dark navy. Bluebell is my favourite one in terms of bottle color but we all know how they look the same on their own. These pictures were taken in 30 seconds while I was in a hurry to go out, but when I saw them on the computer I was amazed, the cam really captured the duochrome. I have some really blurry awful photos from my recent manicures, that's why I haven't been posting as much :/ Luckily sun is starting to come out more often :)

I have acquired so many pretties in the past few months, but both from not having time and motivation, writing to my blog feels like a huge chore nowadays. I used to crank out multiple entries at once and post one every day, but now I'm looking at it like, if I can get two posts in a week I'm good. I don't know if it's lack of motivation from winter or not.
Last weekend I went to İstanbul to meet my nail polish blogger friends. I took the photo from Tansu's blog, you can click on the picture to go there. I saw many bloggers that I've never met IRL before, like Esra, Merve, Ece and Betül. Öykü came from the US and Deniz, Nemolatte and Dilek are regulars of course. I had such a great time, got so many awesome polishes and got so very tired. I don't get depressed on mondays but after such a weekend I had trouble adjusting :) Look in the Turkish text for links to their blogs.

I really went overboard with polish shopping the past few months. The Ludurana and Ozotic's I got from Öykü, recent OPI and Zoyas from a seller, tons of China Glaze's from DenizRio, franken supplies from TKB Trading and Youmix.. In short, I went crazy with it :P I'm planning to post them as I find the time and motivation.

11 yorum:

  1. bayıldım nekadar guzel cıkmıs fotograflarda ! havalar guzellessın yne gelın

    YanıtlaSil
  2. eneem ben de istanbuldaydım yahu tüh kaçırmışım :((

    YanıtlaSil
  3. vayyy anasını demek istiyorum çokkk tatliş bişi bu yaa

    çok yakışmış

    YanıtlaSil
  4. Yorumlar için çok teşekkür ederim, thanks for the comments ladies :)
    Sezin tüh yav :( Başka bi zamana diyelim artık, ya da İstanbul'da isen kızlara haber verebilirsin yine :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hımmm şöyleki yakın zaman içinde artık temelli istanbulda olacağım ;)

      Sil
    2. Ben de artık temelli Ankara'dayım, en az iki üç sene daha :)

      Sil
  5. hayırdır?? yoksam iş mi??? :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yani bazı durumların kombinasyonu diyim :)

      Sil
    2. çatlayayım ben de meraktan o zaman :)))

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...