23 Mart 2012 Cuma

Ludurana Show

Scroll down for English! :)

Beni Twitter'da takip edenler bu fotoların bi kısmını gördü heheh. Ludurana Show Llarowe'dan aldığım altı muhteşem ojeden biri. Ludurana bir Brezilya markası aslında, Llarowe ABD'ye getiriyor, oradan da ben aldım. Bu ojeyi gördükten sonra dedim artık nirvanaya erdim :P Gözümüzün biriyle gördüğümüz şeyle diğeriyle gördüğümüz şey hafif farklı açıdan olur ya? İşte bu ojenin yanardönerliği o açı farklılığında bile belli oluyor, çok acayip. Siyah üstüne iki kat sürdüm, yüzük parmağında Elytra 528 var. Show'un rengi yeşil-turkuaz-mor-bronz oluyor. Çoğunlukla turkuaz ve mor görünüyor. Sihir gibi.


















This polish is nothing short of magic. You know how you see with slightly different angles with each of your eyes? The shift in this polish shows up even in that much angle difference, so sometimes I close my left eye and see purple, close the other and and see turquoise. I put on two coats over black with an Ozotic Elytra 528 acent.

7 yorum:

  1. bütün detayları yakalayayım diye fotolar arası birkaç tur dolanırken manyak oldum resmen :) amanin ne güzel bişeymiş bu böyle yahu!

    YanıtlaSil
  2. çok güzel görünüyo, bayıldım =)

    YanıtlaSil
  3. omgomgomgomg diyebiliyorum sadece. harika :D

    YanıtlaSil
  4. Teşekkürler yorumlar için! Thanks for the comments :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...