3 Nisan 2012 Salı

Barielle Do Unto Others

Scroll down for English! :)

Bana gönderilen Barielle ürünleri incelemesinin ilk yazısı Do Unto Others isimli oje için. Çok güzel bir nane yeşili turkuaz arası oje. İki katta opak oluyor. Çok canlı ve güzel bir renk, bahara çok uygun :) Aldığım diğer renkler de aynı şekilde canlı, mutluluk veren renkler. Bana koyu ve soluk renkler de mutluluk veriyor ama böyle cıvıl cıvıl renklerin etkisi yadsınamaz bence. Bu ojenin tek sorunu tırnak boyama ihtimalinin olması. Opak ve parlak bir renk olduğundan ve daha önce bununla ilgili birşeyler okuduğumdan ojenin altına baz kat sürdüm ve tırnaklarımda sararma, yeşerme olmadı. Böyle yapmanızı tavsiye ederim.

Bu ojeyi Barielle satan eczanelerden alabilirsiniz. Barielle Türkiye internet sayfasına girmek için tıklayın. 





Do Unto Others is a gorgeous mint-teal color that is opaque in two coats. It's a bright and cheery color that makes you think of spring :) Dark and dusty colors also make me happy but the cheer factor can't be denied :P The only problem with this polish is it has the potential of staining(because it's so saturated and bright), so I advise base coat.

8 yorum:

  1. ben bayıldım bu renge çok canlı tam yaz rengi
    bu arada arkadaşımla yeni blog açtık ama izleyicilerimiz bi kaç tane olunca bişeyler yayımlamak istiyoruz takip ederseniz çok seviniriz :)

    http://siyahsurmetozolurfrenchyapmasozolur.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorum için teşekkür ederim, takip ediyorum :)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...